Libnet.ro
UNICEF

14:00

Stare de alerta. Mai trebuie completata declaratia pe proprie raspundere dupa iesirea din starea de urgenta?

B1 B1,
Stare de alerta. Mai trebuie completata declaratia pe proprie raspundere dupa iesirea din starea de urgenta?

Pe fondul pandemiei de coronvirus, la 15 mai starea de urgenta va fi inlocuita cu starea de alerta, insa este incert daca mai este necesar ca declaratia pe proprie raspundere sa fie completata. Potrivit. continuă pe B1

Ludovic Orban:Cel mai probabil nu vom putea da amenzi. Ce spune despre declaratia pe proprie raspundere

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca autoritatile au in vedere doua variante in ceea ce priveste declaratia pe proprie raspundere dupa incheierea starii de urgenta.

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai.

Ce spune Orban despre declaratia pe proprie raspundere dupa data de 15 mai

Autoritatile nu au hotarat daca dupa 15 mai vom mai avea nevoie sau nu de declaratia pe propria raspundere. Cel putin asa a anuntat azi premierul Ludovic Orban.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Tataru: in localitate se va circula fara declaratie pe proprie raspundere in afara localitatii se va circula doar avand motive serioase Se mentine carantina institutionalizata

Ministrul Sanatatii a declarat luni ca numarul de imbolnaviri din tara noastra este in faza de platou si se spera ca de saptamana viitoare numarul imbolnavirilor sa scada. Acesta a reiterat ca dupa 15 mai vom putea circula in localitate fara declaratie pe proprie raspundere, dar ca pentru a calatori in afara localitatii trebuie sa se faca dovada unui motiv bine intemeiat.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Dupa 15 mai, in localitate se va circula fara declaratie pe proprie raspundere in afara localitatii se va circula doar avand motive serioase (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni ca, dupa 15 mai, in localitate se va circula fara declaratie pe proprie raspundere, iar in afaralocalitatii doar cu motive serioase, destinatia.

Declaratia pe propria raspundere ramane valabila si dupa 15 mai. Iohannis explica in ce situatii

Presedintele Romaniei a facut marti cateva precizari legate de incheierea starii de urgenta pe 15 mai si intrarea in alta forma de organizare tipica pentru situatii de epidemii si anume starea de alerta. Ce a spus Klaus Iohannis despre necesitatea declaratiei pe proprie raspundere.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )