Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis: Nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni si a cerut populatiei sa evite panica si isteria in conditiile in care persoanele depistate pozitiv la infectia cu noul coronavirus au in general o stare de sanatate buna, iar multi nu au niciun fel de simptom. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Iohannis: Analizam masurile pentru ca reculul in economie sa fie tratat rapid. Nu vor fi niciun fel de probleme cu platile in urmatoarele luni (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat,la debutul Grupului de Lucru ce va discuta efectele economice ale crizei declansate de coronavirus, ca starea generala a romanilor depistati pozitiv cu noul viruseste buna.

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Presedintele a spus aseara ceea ce PSD spune de doua luni

PSD lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca a iesit la declaratii pentru a spune ceea ce social-democratii sustin de doua luni, si anume ca sanatatea este prioritatea zero si nu anticipatele.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter, in limba engleza: Protectia tuturor cetatenilor din UE este prioritatea noastra

Klaus Iohannis sustine intr-un mesaj postat pe Twitter ca, prin adoptarea de masuri comune, statele UE vor reusi sa abordeze eficient criza creata de noul coronavirus si sa fie oprita raspandirea acestuia.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus. Ce mesaj le transmite romanilor

Presedintele Romaniei a luat masurile oficiale in cadrul conferintei cu liderii Uniunii Europene, pentru a prevenii infectia cu Covid-19. Cum se pregateste Romania in urma declaratiilor luate de Iohannis? Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus Presedintele Klaus Iohannis, participa astazi la o videoconferinta impreuna cu liderii Uniunii Europene. Sedinta are ca scop gestionarea crizei si .

Klaus Iohannis, mesaj pentru omologul sau italian: Va asigur de disponibilitatea de colaborare pentru solutii privind eradicarea coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, un mesaj de solidaritate omologului sau italian Sergio Mattarella, tara greu incercata de epidemia de coronavirus. Iohannis asigura poporul italian de.

KLAUS IOHANNIS: Siguranta si santatea cetatenilor este prioritatea zero

Riscul unei pandemii este ridicat iar combaterea coronavirusului implica un efort coordnat la nivel national si global, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19.

Aceste zodii risca sa se desparta in urmatoarele luni

Relatiile pe care le formam cu oamenii din jurul nostru joaca un rol important in viata noastra, in special cele amoroase care aduc o mare incarcatura emotionala. Jupiter, Saturn si Pluton se afla sub semnul Capricornului in cea mai mare perioada a anului, astfel ca ne aflam sub influenta ratiunii si luam deciziile potrivite legate de relatiile de iubire. Afla care sunt zodiile care risca sa treaca printr-o despartire in urmatoarele luni, urmarind mai jos.

Detaliul despre Klaus Iohannis pe care putini il stiu. Ce au vrut parintii sa scrie in certificatul de nastere

O situatie birocratica extrem de greoaie a facut ca numele presedintelui Klaus Iohannis sa ramana scris gresit pentru totdeauna. E un lucru mai vechi, despre care presedintele a amintit si in cartea sa, Pas cu pas. Nu-mi doresc alta cetatenie, sunt multumit cu cetatenia mea romana Nu mi s-a parut necesara, e o procedura birocratica .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )