Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important privind decretarea starii de urgenta in Romania. Masuri luate de autoritati LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Anunt important privind decretarea starii de urgenta in Romania. Masuri luate de autoritati LIVE TEXT si VIDEO

Anunt important pentru romani facut de Marcel Vela, aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, in contextul decretarii starii de urgenta in Romania. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, despre decretarea starii de urgenta: Izolarea va fi izolare

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru spune ca, prin decretarea starii de urgenta, poate fi limitata deplasarea in anumite zone, izolarea va fi izolare si pot fi inchise institutii sau unitati de alimentatie publica, precum mall-uri, ori restaurante.

Spania, masuri dupa decretarea starii de urgenta. 1.500 de noi cazuri intr-o zi. Lideri regionali cer inchiderea completa

Guvernul spaniol urmeaza sa anunte sambata restrictii privind mobilitatea in intreaga tara, dupa ce numarul cazurilorde infectare cu COVID-19 a ajuns la 6. 046 si s-au inregistrat 191 de decese, potrivit TVE.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

Decretul privind starea de urgenta in Romania. Ce masuri si ce restrictii ar putea contine

Privind situatia de epidemie din tara, precum cazurile confirmate in ultima vreme, s-ar putea lua noi restrictii. Starea de urgenta implementata maine, va putea contine mai multe restrictii. Decretul privind starea de urgenta in Romania Presedintele Klaus Iohannis, va emite in curand decretul cu privire la instalarea starii de urgenta. Ce se stie despre aceasta .

Marcel Vela face apel la calm si solidaritate: Decretarea starii de urgenta e in interesul cetatenilor

Marcel Vela le-a transmis romanilor, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Interne, ca starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis e o masura luata de multe tari europene si e in interesul cetatenilor. Ministrul a facut apel la calm si la solidaritate pentru a ajuta la limitarea raspandirii infectiei cu COVID-19.

Anunt important al producatorilor de medicamente. Care este situatia reala a stocurilor

Anunt important al producatorilor de medicamente! Care este starea adevarata a stocurilor si ce se intampla cu capacitatea medicamentelor care sa poata ajuta romanii sa lupte impotriva COVID-19? Iata ce spune Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania! Anunt PRIMER: Care este situatia reala a stocurilor? Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania a anuntat .

Eugen Tomac, blocat in SUA dupa decretarea starii de urgenta: Voi respecta toate instructiunile autoritatilor americane pana voi gasi cea mai sigura cale de a reveni in Europa

Liderul PMP Eugen Tomac este blocat in Statele Unite dupa ce plecat peste ocean pentru a participa la un eveniment organizat la resedinta oficiala a presedintelui Donald Trump, din Florida. intre timp, liderul de.

Pandemie de coronavirus. Ce ar insemna decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

COVID-19, declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie, a afectat 122 de tari din lume si a cauzat mai mult de 4. 700 de decese.

Arafat face apel la calm dupa anuntul privind starea de urgenta: Sa avem incredere unii in ceilalti

Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, face apel la calm si responsabilitate, dupa anuntul presedintelui privind declararea starii de urgenta. Declararea starii de urgenta este menita sa ajute, sa sprijine si in nici un caz sa creeze probleme, a transmis Arafat.

Coronavirus in Romania - Masuri speciale la cel mai inalt nivel: in acest moment nu exista elemente care sa produca disfunctionalitati in gestionarea situatiei

Masuri speciale au fost luate din timp la cel mai inalt nivel in contextul crizei coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )