Libnet.ro
UNICEF

12:15

Starea lui Mario Iorgulescu este foarte grava. Rinichii lui au cedat. Tanarul, ajutat de aparate sa traiasca

Antena3 Antena3,
Starea lui Mario Iorgulescu este foarte grava. Rinichii lui au cedat. Tanarul, ajutat de aparate sa traiasca

Starea lui Mario Iorgulescu este foarte grava. Rinichii lui nu mai functioneaza. A fost nevoie ca medicii sa il conecteze la aparate pentru a face dializa. Stire in curs. continuă pe Antena3

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut

Starea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, tanarul fiind internat tot la Terapie Intensiva, a precizat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias din Capitala.

Anunt de ultima ora despre starea lui Mario Iorgulescu. Precizarile facute de Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Spitalul Universitar de Urgenta Elias face precizari in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminica.

Mesaj de ULTIM MOMENT despre Mario Iorgulescu. Ce spun medicii de la Elias despre starea de sanatate a fiului sefului LPF

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, care a produs un teribil accident rutier la finele saptamanii trecute, este in continuare.

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit.

Mario Iorgulescu, baut si drogat in timpul accidentului. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit.

Digi 24: Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a fost FILMAT. Detaliile tulburatoare surprinse inainte de impact

Au aparut imagini cu masina condusa cu o viteza uriasa, duminica, de Mario Iorgulescu. Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident extrem de grav duminica, in urma caruia un tanar a murit. Iar starea lui Mario Iorgulescu, s-a agravat in ultimele 24 de ore, au anuntat medicii.

Mario Iorgulescu era beat si drogat, conform anchetatorilor. Ce fel de droguri a consumat fiul presedintelui LPF

Mario Iorgulescu era sub influenta bauturilor alcoolice, dar si sub influenta unor substante halucinogene, conform unor surse din ancheta. Tanarul se afla in stare grava la Spitalul Elias din Capitala, dupa accidentul rutier violent pe care chiar acesta l-a produs in cursul zilei de sambata. Din pacate, medicii au confirmat recent ca starea lui de .

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Anuntul medicilor de la Spitalul Elias

Medicii care il asista pe Mario Iorgulescu la Spitalul Elias de cand baiatul a venit de urgenta cu rani grave au facut anuntul! Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal are parte de schimbari in ceea ce priveste starea de sanatate. Ce precizari a facut Silviu Negoita, purtatorul de cuvant al institutiei medicale? Evolutia starii de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )