Libnet.ro
UNICEF

15:30

Starea de sanatate al lui Emmanuel Macron este stabila, iar testele medicale sunt linistitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Starea de sanatate al lui Emmanuel Macron este stabila, iar testele medicale sunt linistitoare

Starea de sanatate al lui Emmanuel Macron este stabila, iar testele medicale sunt linistitoare, a anuntat Palatul Elysee intr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Starea de sanatate a presedintelui Emmanuel Macron este stabila- VIDEO

Starea presedintelui francez Emmanuel Macron este stabila, iar rezultatele analizelor medicale sunt incurajatoare, a transmis sambata presedintia. Macron a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Emmanuel Macron a dezvoltat simptome specifice COVID-19 Acesta are febra si se simte obosit dar afirma ca lucreaza in continuare - UPDATE

Oficiali francezi au anuntat ca presedintele Emmanuel Macron a dezvoltat simptome caracteristice COVID-19, acesta avand febra, tuse si o stare generala de oboseala, relateaza Euronews. UPDATE: Presedintele francez a declarat in cadrul unei inregistrari video postate pe Twitter ca se simte in regula dar ca lucreaza intr-un ritm mai lent datorita convalescentei.

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, in carantina dupa infectarea lui Emmanuel Macron

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a intrat in carantina dupa ce a fost confirmata infectarea presedintelui francez Emmanuel Macron, cu care s-a intalnit recent.

Premierul Spaniei, in carantina pana in Ajunul Craciunului. Pedro Sanchez a luat aceasta decizie, dupa ce a aflat ca Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Pedro Sanchez, prim-ministrul Spaniei, si-a suspendat toate activitatile publice si va intra in carantina pana la data de 24 decembrie, pentru ca recent a avut contact cu presedintele francez Emmanuel Macron,.

KLAUS IOHANNIS: Transmit cele mai bune ganduri presedintelui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, testat pozitiv cu COVID

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, s-a infectat cu coronavirus si sta in izolare, astfel ca va lucra de la distanta.

Presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19. Premierul Jean Castex se autoizoleaza si el

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus si se va autoizola timp de sapte zile, au anuntat reprezentantii Palatului Elysee, potrivit Euronews si AFP. Presedintele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )