Libnet.ro
UNICEF

20:15

Start-Up Nation: Se pun 300 milioane lei in bugetul ministerului

Hotnews Hotnews,
 Start-Up Nation: Se pun 300 milioane lei in bugetul ministerului

Guvernul va aloca 300 de milioane de lei, credite de plata, in bugetul ministerului care gestioneaza programul Start-Up Nation, banii urmand sa asigure platile catre o parte dintre beneficiarii din editia a doua, 2018-2019. continuă pe Hotnews

Chimcomplex Borzesti, cumparatorul Oltchim, pierderi de 1,05 milioane lei in primele noua luni

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, care a cumparat activele de baza al Oltchim, a raportat pierderi de 1,05 milioane lei in primele noua luni ale anului, de la un profit net de 19,5 milioane lei in perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

LA NOUA LUNI Profitul brut al ING Bank - 704 milioane lei, in crestere cu 17%

Profitul brut al ING Bank a ajuns la 704 milioane lei, la finalul primelor noua luni ale anului in curs, in crestere cu 17% comparativ cu profitul inregis and 172;trat in aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul institutiei de credit fiind sustinut de puternica evolutie comerciala.

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. De acesti bani municipalitatea a inchiriat si cumparat 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar. Lucrarile au fost facute de Compania Municipala Iluminat Public. Luminitele vor fi aprinse pe 28 noiembrie cand va fi deschis si Targul de Craciun. Desi este un an mai greu din punct de vedere financiar, primarul Gabriela Firea plateste cu aproape 2 milioane de lei mai mult pentru luminitele de Craciun fata de anul trecut.

AFIR aloca peste 3,6 milioane lei pentru achizitia sistemelor informatice necesare implementarii PNDR

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia de sisteme informatice all-in-one necesare desfasurarii activitatii specifice implementarii Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), valoarea estimata a contractului fiind de peste 3,6 milioane de lei, fara TVA, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )