Libnet.ro
UNICEF

22:30

inca un protestatar retinut dupa violentele din 10 august

Antena3 Antena3,
inca un protestatar retinut dupa violentele din 10 august

Inca un protestatar a fost retinut sub acuzatia ca a agresat jandarmii la protestele violente din data de 10 august. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat in fata magistratilor cu. continuă pe Antena3

O noua retinere dupa violentele din 10 august. Barbatul care a lovit un jandarm in spate, propus pentru arestare preventiva

Un barbat, al saselea retinut in acest caz, va ajunge in fata judecatorilor, dupa ce procurorii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore, iar acestia au cerut arestul preventiv. Este vorba despre barbatul.

Un nou protestatar retinut sub acuzatia de violenta asupra jandarmilor la mitingul din 10 august

Continua ancheta privind violentele comise si de unii protestarii asupra jandarmilor cu ocazia mitingului diasporei din 10 august. Un nou barbat a fost retinut pentru 24 de ore, joi, de catre procurori. Acesta.

Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua sa apere interventia in forta a jandarmilor de la protestul din 10 august ca fiind una corecta. Mai mult, aceasta este suparata pe procurorul general Augustin Lazar pe.

Cine este al doilea agresor al jandarmeritei la protestul din 10 august: Am dat si eu un picior, atat

Politistii de la Omoruri si procurorii au retinut, marti,un al doilea individ care i-a lovit-o pe cei doi jandarmi, in timpul protestelor din 10 august. Ar fi vorba despre Laurentiu Gabriel, de 28 .

Noi detalii despre jandarmerita batuta la protestul din 10 august. A fost trecuta pe tratament psihiatric

Stefania, tanara jandarmerita agresata pe 10 august in Piata Victoriei, s-a prezentat la medic la o luna si jumatate dupa incidentele de la proteste. Tanara acuza atunci dureri cervicale si a fost.

Audieri la DIICOT in dosarul violentelor din 10 august. Cristian Dide: Nu cunoastem persoanele violente

Au inceput audierile in dosarul Lovitura de stat deschis la DIICOT. Reprezentantii Jandarmeriei Romane au depus o sesizare privind infractiuni impotriva ordinii constitutionale, in legatura cu mitingul din 10.

Un al saselea barbat suspectat de agresarea celor doi jandarmi la mitingul din 10 august este audiat

Inca un barbat suspectat de agresarea celor doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piata Victoriei este audiat, joi, la Politia Capitalei. Barbatul este din judetul Teleorman si a fost ridicat de politistii Serviciului Omoruri in dosarul agresarii celor doi jandarmi in timpul evenimentelor din 10 august, din Piata Victoriei.

Dancila, la Strasbourg, despre interventia Jandarmeriei din 10 august: Nu interziceti Romaniei ceea ce e permis in alte state

Premierul Viorica Dancila a cerut europarlamentarilor de la Strasbourg, referindu-se la interventia Jandarmeriei de la protestul din 10 august, sa nu interzica Romaniei ceea ce este permis in alte state.

Un nou protestatar a fost retinut in dosarul privind violentele de la mitingul in 10 august. Este vorba despre barbatul care a lovit un jandarm cu piciorul intr-un video devenit viral (VIDEO)

Procurorii au dispus, marti, un mandat de retinere pentru 24 de ore pe numele unuia dintre protestatari suspecti de agresiune asupra jandarmilor in timpul mitingului diasporei din 10 august. Este vorba.

Al doilea inculpat in cazul agresarii femeii jandarm

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat, astazi, ca a inceput actiunea penala fata de o a doua persoana implicata in agresarea femeii jandarm, in seara zilei de 10 august, in Piata Victoriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )