Libnet.ro
UNICEF

05:45

Statele Unite isi retrag mai bine de jumatate din personalul diplomatic de la Havana

B1 B1,
Statele Unite isi retrag mai bine de jumatate din personalul diplomatic de la Havana

Statele Unite ale Americii au anuntat vineri ca vor retrage mai bine de jumatate din personalul diplomatic de la Havana, deoarece 21 de membri ai Ambasadei s-au plans in ultimele luni de atacuri in. continuă pe B1

Statele Unite isi retrag o parte din personalul diplomatic din Cuba

Statele Unite traseaza un plan pentru retragerea unei parti a personalului de la ambasada sa din Havana, in replica la o serie de incidente neexplicate care au afectat sanatatea unora dintre diplomatii de acolo, au declarat oficiali din Congres pentru Reuters.

Calamitatile naturale pot aduce Statelor Unite pagube de 360 de miliarde de dolari pe an, adica jumatate din cresterea economica anuala

Pierderile cauzate de furtuni, uragane, inundatii, secete si incendii de vegetatie ar putea ajunge in Statele Unite la cel putin 360 de miliarde de dolari pe an in urmatorul deceniu, iar acest nivel reprezinta aproximativ jumatate din cresterea economica anuala a SUA.

Generalul Joe Dunford: Relatiile dintre Statele Unite si Coreea de Nord sunt tensionate

Seful statului-major american, generalul Joe Dunford, a declarat marti ca relatiile dintre Statele Unite si Coreea de Nord sunt tensionate in prezent, dar aceasta atmosfera incarcata ramane mai mult politica decat militara.

Twitter dezvaluie continutul cu caracter promotional finantat din Rusia in timpul alegerilor prezidentiale din Statele Unite

Twitter a anuntat joi ca postul de televiziune pro-Kremlin Rusia Today, acuzat ca a incercat sa influenteze alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite, a finantat anul trecut aproximativ 1. 800 de tweet-uri cu caracter promotional.

Statele Unite reduc numarul refugiatilor pe care ii vor primi in 2018 la 45.000

Statele Unite ale Americii vor primi cel mult 45. 000 de refugiati din lumea intreaga in 2018, fapt ce ilustreaza prioritatea pe care o acorda Washingtonul securitatii nationale, au afirmat miercuri responsabili guvernamentali sub acoperirea anonimatului pentru AFP, transmite dhnet. be.

Numarul refugiatilor acceptati in Statele Unite, redus de Donald Trump la un minim al ultimilor 10 ani

Maximum 45. 000 de refugiati din intreaga lume vor fi primiti in 2018 in Statele Unite, a anuntat miercuri oficiali din administratia lui Donald Trump, conform CNN. Acest numar redus de Donald.

SUA, avertisment pentru Romania: Statele Unite au anumite ingrijorari fata de propunerile Ministerului Justitiei

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis joi ca Statele Unite au anumite ingrijorari legate propunerile de modificare a legilor justitiei care ar putea inversa parcursul Romaniei.

Cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei

Potrivit studiului realizat de organizatia nonguvernamentala britanica Oxfam, cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei, potrivit.

Actritele din seriale TV care castiga cel mai bine

Revista Forbes a intocmit clasamentul cu actritele din seriale TV care au castigat cel mai bine in ultimul an. Iata cine se afla in top si cate zeci de milioane de dolari le-au intrat acestora in conturi.

Castiga milioane de dolari si se afla in topul celor mai bine platite actrite de televiziune. Cine este in fruntea clasamentului

Sofia Vergara,protagonista serialului Modern Family, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune in 2017, pentru al saselea an la rand. Aceasta se.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3175 seconds )