Libnet.ro
UNICEF

08:00

Actritele din seriale TV care castiga cel mai bine

ADPM ADPM,
Actritele din seriale TV care castiga cel mai bine

Revista Forbes a intocmit clasamentul cu actritele din seriale TV care au castigat cel mai bine in ultimul an. Iata cine se afla in top si cate zeci de milioane de dolari le-au intrat acestora in conturi. continuă pe ADPM

Cat castiga Angela Merkel si care este cel mai bine platit politician din lume

Sistemul de remunerare a politicienilor din Germania este mai complicat. Oficial, pentru munca depusa, parlamentarii nu primesc salarii, ci indemnizatii de 9542 de euro lunar plus o suma pausala un fe.

Castiga milioane de dolari si se afla in topul celor mai bine platite actrite de televiziune. Cine este in fruntea clasamentului

Sofia Vergara,protagonista serialului Modern Family, ocupa primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune in 2017, pentru al saselea an la rand. Aceasta se.

Tudor Chirila, atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara

Tudor Chirila a lansat un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat ca vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara. Invitat la.

Dupa mai bine de un deceniu de existenta, Casa Soarelui si-a tras obloanele. Singurul loc unde bolnavii de cancer gaseau alinare, inchis

O fundatie din Constanta care era singura ce se ocupa de bolnavii in faza terminala nu mai are un sediu unde functiona, din cauza unor neintelegeri intre autoritati.

Italia: Lupi zariti in apropierea Romei dupa mai bine de 100 de ani

Mai multi lupi au fost zariti din nou in afara Romei pentru prima data dupa mai bine de un secol, anunta The Telegraph. Animalele au fost fotografiate de camerele de supraveghere ascunse la mica distanta de capitala italiana, in timp ce cutreierau o rezervatie naturala din apropierea liniei de centura din jurul Romei.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, umilit de tara pe care a slujit-o: Am pierdut tot

Generalul maior in rezerva Marin Lungu este cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, erou al Armatei Romane, supravietuitor al unui lagar nazist, decorat cu cele mai.

Cel mai mic sens giratoriu din Romania. Mai mult incurca traficul, decat sa-l fluidizeze - VIDEO

Orasul Cluj-Napoca s-a pricopsit cu cel mai mic sens giratoriu posibil. Are doar patru stalpi de semnalizare, trei indicatore si mai mult incurca traficul decat sa-l fluidizeze. Masinile.

Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania. Superland va avea Cinema 8D, unic in Europa

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide in noiembrie la Brasov. Compania a demarat o campanie de recrutari, incercand sa angajeze 120 de persoane, din care 60.

Simona Halep, de ziua ei de nastere: Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu

Simona Halep a implinit miercuri n. r. 27 septembrie) 26 de ani. Site-ul oficial al WTA gazduieste un material cu numarul doi mondial, in care Simona vorbeste despre anul in curs si despre participarea pentru a patra oara la rand) la Turneul Campioanelor. E extraordinar sa revin la Singapore. Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu, a precizat sportiva din Romania.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, injosit de tara pentru care a luptat: Si-au batut joc de mine!

Cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, generalul maior in rezerva Marin Lungu a fost aruncat in strada din propria casa, in anul 2004, dupa ce acesta a a.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )