Libnet.ro
UNICEF

19:30

Statele Unite ofera o suma impresionanta Israelului: 38 de miliarde de dolari pentru asistenta militara

B1 B1,
Statele Unite ofera o suma impresionanta Israelului: 38 de miliarde de dolari pentru asistenta militara

Statele Unite au aprobat un nou plan de asistenta militara destinata Israelului in valoare de 38 de miliarde de dolari, o suma-record in istoria americana. Presedintia Statelor Unite a confirmat. continuă pe B1

Plan de asistenta militara din partea SUA destinata Israelului cu valoarea-record de 38 miliarde dolari

Statele Unite au aprobat un nou plan de asistenta militara destinata Israelului in valoare de 38 de miliarde de dolari, o suma-record in istoria americana, informeaza BBC News online si site-ul Ynetnews. com, citate de Mediafax.

Statele Unite prelungesc pentru inca un an sanctiunile comerciale impotriva Cubei

Statele Unite ale Americii au extins pentru un an o hotarare care restrictioneaza comertul cu statul cubanez, in pofida normalizarii relatiilor diplomatice, conform site-ului postului de televiziune TeleSur, citat de Mediafax.

Patru muzicieni din Coreea de Sud, doi din Japonia, doi din Statele Unite ale Americii si cate unul din Kazakhstan, Noua Zeelanda, Romania si Turcia s-au calificat in Etapa a II-a a Sectiunii de Vioara din cadrul Concursului Enescu 2016

Patru muzicieni din Coreea de Sud, doi din Japonia, doi din Statele Unite ale Americii si cate unul din Kazakhstan, Noua Zeelanda, Romania si Turcia s-au calificat in etapa a II-a a Sectiunii.

SUA va aloca o suma uriasa Israelului pentru aparare

SUA si Israelul au finalizat negocierile, iar in aceasta saptamana vor semna un nou acord de asistenta pentru aparare din partea americanilor, pe o suma uriasa in valoare de 38 de milioane de.

Alegeri SUA 2016. Ce s-ar intampla daca Hillary Clinton sau Donald Trump si-ar retrage candidatura

Ce s-ar intampla daca vreunul dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Statele Unite s-ar retrage brusc din cursa?.

FOTO. Statele Unite si-au mutat avioanele din Romania in Bulgaria, pentru a-i proteja spatiul aerian

Fortele Aeriene ale Statelor Unite au mutat Escadrila 194 de avioane F-15 din Romania in Bulgaria, a anuntat Comandamentul US Air Forces din Europa.

VIDEO Magazin de saltele din Statele Unite, inchis din cauza unei reclame revoltatoare de 11 septembrie

Duminica se implinesc 15 ani de la cele mai sangeroase atacuri teroriste din istoria Statelor Unite, iar un magazin de saltele din San Antonio, Texas s-a gandit ca evenimentul reprezinta si o posibilitate buna de marketing.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )