Libnet.ro
UNICEF

19:15

in Statele Unite, pasagerii au inceput sa refuze sa se imbarce in aeronavele Boeing 737 MAX, dupa tragedia Ethiopian Airlines

Hotnews Hotnews,
 in Statele Unite, pasagerii au inceput sa refuze sa se imbarce in aeronavele Boeing 737 MAX, dupa tragedia Ethiopian Airlines

Companiile americane fac in continuare front comun in spatele Boeing, in ciuda cascadei de imobilizari la sol a aeronavelor 737 MAX, dar panica incepe sa castige teren in randul personalului navigant si al pasagerilor, un mare numar refuzand sa se imbarce la bordul acestor avioane, dupa accidentul Ethiopian Airlines, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Victorias Secret deschide primul magazin in Romania, dar inchide cateva zeci de magazine in Statele Unite. Faimosul brand pierde teren in fata startup-urilor

Victorias Secret, cunoscutul producator de lenjerie intima pentru femei, intra pe piata din Romania si deschide un magazin de 500 de metri patrati intr-un mall din Bucuresti. insa, brandul, aflat in declin, anunta inchiderea a peste 50 de magazin din Statele Unite ale Americii. Care sunt cauzele scaderilor inregistrate de compania lansata in anii '70.

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume, livrand peste o treime din totalul mondial, fiind urmate la mare distanta de Rusia, potrivit unui raport publicat luni de Stockholm International Peace Research Institute SIPRI), citat de Radio Free Europe/Radio Liberty.

George Maior, acuzat ca isi promoveaza finul in Statele Unite

George Maior, ambasadorul Romaniei in Statele Unite, este acuzat ca il promoveaza pe Victor Ponta la Washington, acolo unde e trimist in calitate de reprezentant al statului roman. Maior, care e si nasul lui.

Spatiul aerian european, inchis pentru aeronavele Boeing 737 Max

Agentia europeana pentru siguranta aeriana a suspendat marti toate zborurile aeronavelor Boeing 737 Max , ca urmare a catastrofei de duminica din Etiopia, cand o aeronava de acest tip s-a prabusit, iar toti cei 157 de pasageri de la bord au murit.

Marea Britanie interzice aeronavele Boeing 737 Max 8 in spatiul sau aerian

Avioanele Boeing 737 Max 8 au fost interzise in spatiul aerian al Marii Britanii, dupa accidentul aviatic al companiei aerieNe Ethiopian Airlines, de duminica, informeaza The telegraph.

Marea Britanie interzice aeronavele Boeing 737 MAX 8 in spatiul sau aerian

Avioanele Boeing 737 MAX 8 au fost interzise in spatiul aerian al Marii Britanii, dupa accidentul aviatic al companiei aeriene Ethiopian Airlines, de duminica, informeaza The Telegraph.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )