Libnet.ro
UNICEF

08:15

Statele Unite ar putea prelungi distantarea sociala pana in 2022

Antena3 Antena3,
Statele Unite ar putea prelungi distantarea sociala pana in 2022

Cercetatorii americani au declarat ca daca nu se gaseste rapid un vaccin impotriva noului coronavirus, distantarea sociala ar putea fi prelungita pana in 2022. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru persoanele varstnice. Cat s-ar putea prelungi perioada de izolare la domiciliu

Starea de urgenta se preconizeaza a se prelungi, iar cei mai afectati sunt batranii. Cat vor trebui sa mai suporte acestia izolarea la domiciliu? Veste trista pentru varstinci. Cat s-ar putea prelungi perioada de izolare? Izolarea la domiciliu tine in loc vietile oamenilor, trage in jos multe afaceri si ii obliga pe cei mai multi .

Un test de saliva pentru depistarea coronavirusului, aprobat in Statele Unite

Primul test care foloseste saliva pentru a diagnostica COVID-19, a fost aprobat in Statele Unite. Noua metoda de testare va proteja medicii si va permite un numar mai mare de testari.

Mii de plangeri, depuse in instantele din Statele Unite din cauza efectelor pandemiei de Covid-19. Reclamantii cer despagubiri de zeci de miliarde de dolari

Mii de plangeri individuale si colective au fost depuse in instantele din Statele Unite in ultimele cateva saptamani din cauza efectelor produse de pandemia de coronavirus, cu zeci de miliarde de dolari cerute drept despagubiri. Printre tintele.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Franta: Restrictiile de deplasare s-ar putea prelungi dupa 10 mai

Presedintele francez Emmanuel Macron se gandeste la prelungirea masurilor de izolare din tara pana cel putin dupa 10 mai, sustin surse din anturajul sau citate de AFP. Informatia apare in contexul in care Macron urmeaza sa se adreseze francezilor luni seara.

Numarul deceselor din SUA a trecut de 20.000. Restrictiile nu vor putea fi ridicate la 1 mai

Statele Unite au inregistrat 20. 071 de decese din cauza Covid-19, tot aici fiind inregistrat si cel mai mare numar de contaminari 519. 453), potrivit universitatii Johns Hopkins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )