Libnet.ro
UNICEF

15:15

Statele Unite au raportat primul caz de infectare cu noua varianta de Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au raportat primul caz de infectare cu noua varianta de Covid-19

Statele Unite au raportat ieri primul caz de contaminare cu noua tulpina britanica de coronavirus, relateaza NBC. continuă pe Ziarul Bursa

SUA au raportat primul caz de infectare cu noua tulpina de SARS-CoV-2. Ce ii ingrijoreaza pe expertii americani

Statele Unite au raportat marti primul caz de Covid-19 confirmat a fi cauzat de noua varianta de coronavirus despre care e crezut ca a aparut in Marea Britanie si despre care cercetatorii spun ca este mult mai contagioasa, relateaza NBC.

Noua varianta a coronavirusului a fost depistata si in Portugalia, la calatorii care au sosit in Madeira din Marea Britanie

Noua varianta a coronavirusului, care este legata de cresterea rapida a numarului de infectii in Marea Britanie, a fost depistata si pe insula portugheza Madeira, in primele cazuri din noua tulpina.

Noua varianta de SARS-CoV-2, prezenta in Germania din noiembrie. OMS avertizeaza ca trebuie sa ne pregatim pentru mai rau

Noua varianta a noului coronavirus SARS-CoV-2 descoperita recent in Marea Britanie pare sa fie prezenta in Germania din noiembrie, unde a fost descoperita ulterior in esantioane prelevate de la un pacient in varsta care a murit din cauza ei, dezvaluie cotidianul Die Welt, citat de Reuters.

Noua varianta britanica a coronavirusului a ajuns si in Madeira

Noua varianta a coronavirusului, responsabila pentru cresterea numarului de infectari in Marea Britanie, a fost identificata pe insula portugheza Madeira, au anuntat duminica autoritatile locale citate de Reuters.

Primul caz de Covid transmis prin ochi, descoperit la un copil

Afost descoperit primul caz de Covid transmis prin ochi la un copil. Acestaa fost identificatin probele recoltate din ochii unui copil in varsta de11 ani, care a ajuns la spitalpentru in.

Primul caz de coronavirus transmis prin ochi a fost descoperit la un copil

Primul caz de SARS-CoV-2 a fost identificat in probe luate din ochii unui copil de 11 ani, trimis la spital pentru investigatii medicale dupa ce a petrecut mult timp in preajma unui adult infectat. Astfel, transmiterea virusului prin lacrimi este teoretic posibila.

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2284 seconds )