Libnet.ro
UNICEF

21:30

Statele Unite au revocat vizele a peste 1.000 de studenti si cercetatori chinezi

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au revocat vizele a peste 1.000 de studenti si cercetatori chinezi

Statele Unite au revocat vizele a peste 2. 000 de cetateni chinezi, pana pe 8 septembrie, a declarat un purtator de cuvan al Departamentului de Stat, in cadrul masurilor administratiei Trump de a bloca intrarea in tara a studentilor si a cercetatorilor din China care ar avea legaturi cu armata chineza, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite au anulat vizele a peste 1.000 de studenti si cercetatori chinezi

Guvernul american a revocat incepand din iunie vizele a peste 1. 000 de cetateni chinezi din motive de securitate nationala, a declarat miercuri un purtator de cuvant al Departamentului de Stat, potrivit DPA, preluata de Agerpres.

SUA a reziliat vizele a peste 1.000 de studenti chinezi

Statele Unite au revocat vizele a peste 2. 000 de cetateni chinezi, pana pe 8 septembrie, a declarat un purtator de cuvan al Departamentului de Stat, in cadrul masurilor administratiei Trump de a bloca intrarea in tara a studentilor si a cercetatorilor din China care ar avea legaturi cu armata chineza, transmite Reuters.

Corectii in pietele din Statele Unite, in debut de toamna

Adrian Codirlasu: Rezerva Federala a bagat foarte multi bani in piete, astfel incat acestea s-au decuplat cumva de economia reala * Dragos Cabat: Acest candidat impredictibil si ciudat care este Trump face ca volatilitatea sa fie mult mai mare * XTB Romania: Atat Trump cat si Biden au nevoie de rate de dobanda foarte scazute pentru a finanta datoria in crestere; republicanii si democratii vor exercita presiuni asupra Fed pentru a ramane agresivi Trendul ascendent al indicilor pietelor din Statele Unite a fost punctat de scaderi, in a doua parte a saptamanii trecute si in debutul acestei saptamani de tranzactionare, declin imprimat indeosebi de companiile de tehnologie care, de altfel, sunt cele ce au condus trendul ascendent al pietelor din SUA, incepand cu primavara acestui an.

Presedintele Trump insista ca Statele Unite vor avea un vaccin foarte sigur si foarte eficient

Presedintele Trump insista ca Statele Unite vor avea un vaccin foarte sigur si foarte eficient si .

Imagini dramatice din Statele Unite. 200 de oameni salvati din infern

California se lupta din nou cu incediile de padure, care iau proportii dramatice. Peste 200 de oameni au fost evacuati cu elicopterele dintr-o tabara de camping, incercuita de flacari iar pericolul ameninta alte cateva mii de persoane.

Biden conduce confortabil in noile sondaje din Statele Unite, dar Trump continua sa aiba un avantaj important cand vine vorba de economie

Joe Biden, candidatul democrat pentru presedintia Statelor Unite, are in continuare un avans considerabil fata de presedintele republican in exercitiu, Donald Trump, conform mai multor sondaje date publicitatii in ultima saptamana. Trump, insa, continua sa fie mai bine vazut de votanti atunci cand vine vorba de relansarea economiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )