Libnet.ro
UNICEF

12:15

Statele Unite vor sa construiasca sute de spitale temporare pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite vor sa construiasca sute de spitale temporare pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus

Statele Unite vor sa construiasca sute de spitale temporare pentru a reduce presiunile exercitate asupra sistemului de sanatate de pand. emia de coronavirus care a provocat in tara peste 3. 600 de decese, mai multe decat in China. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite vor sa construiasca sute de spitale temporare pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus

Statele Unite vor sa construiasca sute de spitale temporare pentru a reduce presiunile exercitate asupra sistemului de sanatate de pandemia de coronavirus care a provocat in tara peste 3. 600 de decese, mai multe decat in China, transmite Reuters.

Un nou bilant sumbru in Statele Unite: aproape 750 de decese in 24 de ore

Epidemia din cauza coronavirusului a cauzat 743 de decese in cursul ultimelor 24 de ore in Statele Unite, bilantul total ajungand la 3. 603, a anuntat miercuri Centrul pentru controlul si preventia bolilor CDC).

Coronavirus - aproape 750 de decese in 24 de ore in Statele Unite

Epidemia din cauza coronavirusului a cauzat 743 de decese in cursul ultimelor 24 de ore in Statele Unite, bilantul total ajungand la 3. 603, au anuntat miercuri Centrele pentru controlul si preventia bolilor CDC).

Statele Unite au depasit 200.000 de cazuri de coronavirus. New York este focarul de infectie al Americii

Statele Unite au depasit 200. 000 de cazuri e coronavirus. Pana in acest moment au murit 4. 740 de pacienti.

Coronavirus in lume: Statele Unite au depasit pragul de 200.000 de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depasit miercuri bragul de 200. 000 de cazuri de coronavirus, potrivit bilantului realizat de Universitatea Johns Hopkins, relateaza AFP.

Mexicanii au cerut inchiderea granitei cu Statele Unite ale Americii, din cauza pandemiei de coronavirus

Protestatarii mexicani din Sonora au iesit in strada si au cerut inchiderea granitei cu Statele Unite ale Americii, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult, protestatarii au interzis americanilor sa intre in Mexic.

Primul copil, sub un an, care a murit de COVID-19 in Statele Unite

Autoritatile din statul Illinois, Statele Unite, au anuntat despre primul caz in care un copil cu varsta mai mica de un an a murit infectat cu COVID-19. Medicii urmeaza sa stabileasca daca bebelusul avea si alte probleme de sanatate.

Sute de politisti americani au contractat coronavirusul, in lipsa echipamentelor de protectie

Departamentele de politie din Statele Unite au confirmat 1. 012 cazuri de COVID-19 in randul ofiterilor si personalului lor civil, in lipsa echipamentelor de protectie, potrivit unui sondaj si a unei analize a Reuters bazata pe comunicatele publice ale departamentelor, transmite Reuters.

Pandemia Covid-19. Trump ii avertizeaza pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a avertizat marti pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase, in timp ce bilantul noului coronavirus continua sa se inrautateasca in Statele Unite, noteaza AFP.

Statele Unite cer aliantelor din NATO sa nu-si diminueze cheltuielite militare

Ambasadoarea SUA la NATO, Kay Bailey Hutchison, le-a cerut miercuri statelor membre NATO sa nu-si diminueze cheltuielile de aparare, in pofida efectelor economice negative ale pandemiei de coronavirus, invocand argumentul ca riscurile de securitate nu vor disparea odata cu COVID-19, informeaza agentia EFE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )