Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite vor intensifica operatiunile de patrulare in Marea Chinei de Sud

România Liberă România Liberă,
Statele Unite vor intensifica operatiunile de patrulare in Marea Chinei de Sud

Pentagonul ia in calcul suplimentarea patrulelor in Marea Chinei de Sud, scopul fiind crearea unei pozitii mai consistente pentru a contracara pretentiile maritime ale Chinei. continuă pe România Liberă

Presedintele Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Presedintele Donald Trump a raspuns cu vom vedea, atunci cand a fost intrebat de un jurnalist american daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord dupa al saselea si cel mai puternic test nuclear al regimului de la Phenian, transmite Reuters.

Donald Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Vom vedea!, a raspuns presedintele american Donald Trump cand a fost intrebat, duminica, in timp ce pleca de la slujba religioasa, daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord, relateaza Reuters.

Washington Post: Donald Trump ar planui sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud

Presedintele american Donald Trump ar intentiona sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud, care a intrat in vigoare in 2012.

Ministrul rus de Externe avertizeaza: Rusia pregateste un raspuns pe masura, dupa ce Statele Unite au propus noi sanctiuni

Ministrul de Externe de la Moscova, Serghei Lavrov, a declarat vineri seara ca tara sa va raspunde dur fata de lucrurile care ne afecteaza, dupa ce Statele Unite au propus noi sanctiuni ce.

Mai multi oameni au ajuns la spital dupa ce si-au pus crema in ochi pentru a privi eclipsa din Statele Unite

Situatie uluitoare in Statele Unite dupa eclipsa totala de soare din 21 august. Mai multi americani s-au prezentat la medici cu dureri in zona oculara dupa ce, in loc sa priveasca fenomenul.

Statele Unite au cerut Rusiei sa inchida Consulatul General de la San Francisco si alte doua anexe diplomatice. Lavrov: Regret escaladarea tensiunilor, care nu au fost initiate de noi

Statele Unite au cerut Rusiei sa-si inchida Consulatul General de la San Francisco si doua anexe diplomatice, una din Washington si cealalta din New York, ca raspuns la decizia Kremlinului de a reduce numarul diplomatilor americani aflati in Rusia, relateaza Reuters. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, spune ca regreta escaladarea tensiunilor dintre Moscova si Washington.

Recep Erdogan, dezlantuit la adresa americanilor: Acesta este un scandal total. Este un semn scandalos despre cum functioneaza justitia in Statele Unite

Inculparea in Statelor Unite a unui grup de garzi de corp turce ce au fost implicate in violente in Washington a starnit un scandal urias. Presedintele turc Recep Erdogan s-a declarat.

Oficial rus: Ne dorim relatii bune cu Statele Unite, insa vom reactiona in fata actiunilor ostile

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Presedintiei Rusiei, a afirmat, joi, ca Rusia regreta actiunile neprietenoase ale Statelor Unite si a precizat ca Moscova trebuie sa reactioneze prin contramasuri,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )