Libnet.ro
UNICEF

16:15

Unde se afla prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana (FOTO)

B1 B1,
Unde se afla prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana (FOTO)

Prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana a fost inaugurata si va pune la dispozitia turistilor circa 3. 000 de volume, pentru ca acestia sa se poata delecta in timp ce stau la soare, potrivit. continuă pe B1

Prima biblioteca pe plaja din Europa, in statiunea Albena din Bulgaria

Pe malul Marii Negre, in statiunea Albena din Bulgaria, a fost inaugurata prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana. Turistii pot gasi in rafturile bibliotecii peste 3000 de volume in limbi precum: engleza, franceza, germana, rusa, romana si bulgara.

Bulgaria se poate mandri cu prima biblioteca pe plaja din Europa, in statiunea Albena

Prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana a fost inaugurata in statiunea Albena din Bulgaria, turistii avand la dispozitie peste 3. 000 de volume din care sa aleaga cartile pe care vor sa le citeasca.

Unde se afla cei mai multi bancheri milionari din Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a publicat lista cu cei mai bogati bancheri. Astfel, conform clasamentului, Regatul Unit are cei mai multi bancheri milionari din blocul comunitar, de trei ori peste numarul total al celorlate 28 de.

Statiunea Albena din Bulgaria dispune de prima biblioteca de pe plaja din Europa

Prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana a fost inaugurata in statiunea Albena din Bulgaria, turistii avand la dispozitie peste 3. 000 de volume din care sa aleaga cartile pe care vor sa le citeasca in timp ce se bronzeaza, informeaza.

Romania, pe locul II in Uniunea Europeana la cresterea lucrarilor de constructii in luna mai

Romania se situeaza pe locul II in Uniunea Europeana la cresterea lucrarilor de constructii in luna mai 2013, potrivit datelor prezentate de Eurostat. Datele prezentate de Oficiul european de statistica.

Uniunea Europeana a interzis utilizarea insecticidului Fipronil, letal pentru albine

Uniunea Europeana a interzis, de marti, utlizarea in spatii deschise a insecticidului Fipronil, care este letal pentru albine. Romania si Spania, principala utilizatoare a insectidului, au fost singurele tari.

Uniunea Europeana nu are in vedere interzicerea fracturarii hidraulice

Uniunea Europeana nu are in vedere interzicerea fracturarii hidraulice, controversata tehnica de exploatare a gazelor de sist, dar va stabili reguli pentru a raspunde preocuparilor de mediu pe care le suscita, a declarat marti, la Vilnius, comisarul pentru Mediu, Janez Potocnik, citat de AFP.

Prima rectificare bugetara din acest an va avea loc pe 30 iulie. TVA-ul ar putea fi redus la paine doar din septembrie

Guvernul se pregateste sa efectueze prima rectificare bugetara din acest an la sfarsitul lunii iulie, afirma premierul Victor Ponta. in urma rectificarii bugetare se doreste asigurarea de fonduri care sa faca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )