Libnet.ro
UNICEF

07:30

Samsung Galaxy S9+ este smartphone-ul cu cea mai buna camera foto din lume

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy S9+ este smartphone-ul cu cea mai buna camera foto din lume

Inainte de fiecare lansare importanta a anului, lumea se intreaba cu ce functii noi mai pot veni producatorii de smartphone-uri si care vor fi difrentele de design fata de predecesori. Chiar daca nu intotdeauna avem parte de salturi spectaculoase de la un an la altul, un lucru e cert. Camerele foto se imbunatatesc semnificativ in fiecare an. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S9 Plus vine cu cea mai buna camera foto de pe piata

Acum ca Samsung Galaxy S9 a fost lansat, au inceput sa apara si rezultatele testelor profesionale la care este supus telefonul. Samsung Galaxy S9 a dovedit deja ca are cel mai bun ecran pe care il poti intalni pe un telefon, iar asta o spun cei de la DisplayMate. Si cei de la DxOMark vin [].

Pret Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil la Orange, unde e cel mai ieftin

Samsung Galaxy S9 ar putea fi telefonul cu cea mai buna distributie in Romania. E deja in ofertele Digi Mobil, Orange si chiar Telekom. il ai si la eMAG la precomanda. Asa ca ti-am facut un top cu unde e mai ieftin si mai scump. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 [].

Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil, Orange sau Vodafone

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Samsung Galaxy S9 e telefonul care a luat toata atentia [].

Daca faci misto de Samsung Galaxy S9, n-ai prea inteles ce-i cu telefonul

Nu m-am filmat in timp ce manevram un Samsung Galaxy S9, dar am tinut unul in mana si am vazut ce stie sa faca noul smartphone. Fanboy-ismul de care sufar si eu se manifesta diferit la fiecare. Unii sunt loiali tacit unui brand, altii sunt preocupati sa faca pe proorocii brandului pe care il reprezinta, [].

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin.

Samsung Galaxy S9 este lasat in urma in testele de rapiditate si performanta de catre iPhone X, iPhone 8 si iPhone 7

Samsung a anuntat noul sau flagship in cadrul MWC 2018 de la Barcelona, iar reactiile au fost impartite. Noul terminal nu se deosebeste prim prea multe lucruri de predecesorul sau, Galaxy S8, acesta dispunand de o camera foto ceva mai buna, de sunet stereo si de emoji-uri personalizate, in genul celor implementate de Apple pe iPhone X.

in mod nesurprinzator, Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran de pe piata

Cei de la DisplayMate au testat noul ecran de pe Samsung Galaxy S9 si au ajuns la concluzia ca este cel mai bun de pe piata, in prezent. Ecranul a fost testat riguros de catre echipa de la DisplayMate si a ajuns pe primul loc in topul calitatii; este, de altfel, si primul display care [].

De la Digi, Orange sau Vodafone: cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Galaxy S9 e vazut drept rival direct pentru iPhone X.

Galaxy S9 si Galaxy S9+ in Romania: ce pret au la Digi, eMAG si Orange

Pretul Samsung Galaxy S9 a fost comunicat si pentru Romania. eMAG, Digi Mobil, Orange si Vodafone au deja pagini cu precomanda pentru telefon. Update:Digi Mobiliti ofera telefonul Galaxy S9 la un pret de 3. 999 de lei si poate fi gasitaici, in varianta neagra, sauaici, in varianta violet. Smartphoneul Galaxy S9 are pretul de 4. 399 de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )