Libnet.ro
UNICEF

15:45

Statul deconteaza 300 de leizi pentru cei aflati in carantina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul deconteaza 300 de leizi pentru cei aflati in carantina

Statul va deconta 300 de lei pe zi cheltuieli pentru cazarea si hrana persoanelor aflate in carantina din cauza coronavirusului, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului Orban. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus in Romania: Statul va plati 300 de lei pe zi pentru fiecare persoana aflata in carantina

Statul va deconta 300 de lei pe zi cheltuieli pentru cazarea si hrana persoanelor aflate in carantina din cauza coronavirusului, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului Orban.

Solidaritate in vremea crizei: cum se mobilizeaza romanii pentru cei aflati in izolare

Mai multe retele de voluntari din diferite zone ale tarii urmaresc sa reduca riscul persoanelor cele mai expuse la dezvoltarea de complicatii dupa ce au intrat in contact cu noul coronavirus. Voluntarii fac cumparaturi pentru persoanele izolate si le platesc facturile.

Fotbalistii din Prahova se ofera voluntari pentru romanii aflati in carantina: Mesajul a avut un impact colosal

In panica generala provocata de criza coronavirusului, sportivii din cadrul echipei de fotbal CS Blejoi si-au oferit ajutorul oamenilor aflati in nevoie.

Mesajul Papei Francisc pentru cei aflati in izolare la domiciliu: un prilej pentru redescoperirea vietii in familie

Oamenii ar trebui sa priveasca izolarea in propriile case din cauza noului coronavirus ca un prilej de redescoperire a vietii in familie, spune Papa Francisc intr-un interviu acordat cotidianului italian La Repubblica.

Alina Gheorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Alina Gorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

FOTO Centru de carantina intr-un hotel de patru stele nou-nout. Ce spun cei aflati in incinta despre conditiile oferite

Un hotel de patru stele nou-nout, care se afla in incinta Stadionului Municipal din Targu Jiu, inaugurat in toamna anului trecut, a fost transformat in centru de carantina. Hotelul cu 40 de camere nu a fost folosit vreodata.

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

Gabriela Firea: Editura Litera a donat 500 de volume pentru oamenii din carantina

Gabriela Firea sustine ca editura Litera a donat 500 de volume care sa fie distribuite in toate locatiile de carantina administrate de Primaria Capitalei.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )