Libnet.ro
UNICEF

21:00

Coronavirus in Romania: Statul va plati 300 de lei pe zi pentru fiecare persoana aflata in carantina

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Statul va plati 300 de lei pe zi pentru fiecare persoana aflata in carantina

Statul va deconta 300 de lei pe zi cheltuieli pentru cazarea si hrana persoanelor aflate in carantina din cauza coronavirusului, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului Orban. continuă pe Hotnews

UPDATE Coronavirus: OMS cere testarea fiecarui caz suspect - Testati, testati, testati

Organizatia Mondiala a Sanatatii a cerut luni, in fata acestei crize sanitare mondiale majore a epocii noastre, efectuarea unui test pentru fiecare caz suspect de coronavirus, potrivit AFP.

Statul deconteaza 300 de leizi pentru cei aflati in carantina

Statul va deconta 300 de lei pe zi cheltuieli pentru cazarea si hrana persoanelor aflate in carantina din cauza coronavirusului, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului Orban.

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

Vlad Mixich: Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi

Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi, deoarece fiecare caz nou infecteaza, in medie, alti 2. 5, iar fiecare dintre acestia afecteaza la randul lor alti 2. 5 si tot asa exponential, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Coronavirus |Profi doneaza 1 milion de lei pentru achizitionarea de aparate de ventilatie artificiala

Profi Rom Food a donat 1 milion de lei pentru cumpararea de aparate de ventilatie artificiala, vitale pentru supravieturirea bolnavilor de Coronavirus, in stare grava.

Coronavirus: Romania autorizeaza livrarea de medicamente pentru spitalale din Republica Moldova

Romania va da curs solicitarii Republicii Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea necesarului de medicamente in spitalale publice, in contextul sistarii exportului de medicamente de catre Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

Coronavirus in Romania: Primul site inchis de autoritati pentru fake news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat miercuri Autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) inchiderea primului site care a publicat informatii false in contextul crizei coronavirusului: este vorba despre stiridemoment. ro, care a publicat un articol cu titlul Se inchid de luni Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour si Lidl pe data de 15 martie 2020, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Banca Transilvania doneaza 1,4 mil. lei pentru spitalele de stat

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania, a anuntat compania.

Reteaua PROFI doneaza un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI

Reteaua PROFI a decis sa aloce un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI ale spitalelor din Roma.

Firea cere Guvernului circa 66 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in lupta cu COVID-19

Primarul General, Gabriela Firea, solicita Guvernului Romaniei aproape 66 de milioane de lei pentru masurile necesare prevenirii, raspandirii si combaterii COVID 19. De asemenea, Primaria Capitalei cere sume pentru plata cheltuielilor curente si de capital.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )