Libnet.ro
UNICEF

14:45

Solidaritate in vremea crizei: cum se mobilizeaza romanii pentru cei aflati in izolare

Adevărul Adevărul,
Solidaritate in vremea crizei: cum se mobilizeaza romanii pentru cei aflati in izolare

Mai multe retele de voluntari din diferite zone ale tarii urmaresc sa reduca riscul persoanelor cele mai expuse la dezvoltarea de complicatii dupa ce au intrat in contact cu noul coronavirus. Voluntarii fac cumparaturi pentru persoanele izolate si le platesc facturile. continuă pe Adevărul

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

Un numar de 33 de DOSARE PENALE pentru cei care au MINTIT si nu au respectat IZOLAREA

Un total de 42 de persoane sunt cercetate in 33 de dosare penale pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii raspandirii bolilor, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )