Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul pierde cat bugetul Sanatatii pe doi ani din cauza evaziunii.

România Liberă România Liberă,
Statul pierde cat bugetul Sanatatii pe doi ani din cauza evaziunii.

Guvernul se declara neputincios in privinta stoparii marii evaziuni fiscale, din cauza careia se pierd in fiecare an 15 miliarde de euro. Introducerea unui nou impozit forfetar, inventat zilele trecute si adresat micilor intreprinzatori, este din acest motiv o optiune ciudata. Romania pierde anual din cauza evaziunii fiscale 15 miliarde euro, adica suma care ar intra suplimentar la buget daca Guvernul ar reusi sa aduca la 45% din PIB, cat este media in UE27, de la actualul nivel de 34% din . continuă pe România Liberă

Un copil de doi ani a decedat accidentat de o masina

Un copil de doi ani, lovit de o masina, a decedat in drum spre spital. Accidentul a avut loc in satul Macaresti, raionul Ungheni. Sefa Spitalului raional Ungheni, Maria Rotaru, a declarat ca baietelul avea ficatul si splina grav traumatizate.

Cat rezista un drum national: DN7 Deva Orastie e reabilitat din doi in doi ani

Au inceput lucrarile de restaurare a Drumului national 7, pe portiunea Deva Simeria Orastie, cea mai tranzitata sosea din judetul Hunedoara.

Cel mai recent bilant al inundatiilor din Galati. in doar cateva ore, a plouat cat pentru doi ani. Sute de oameni au fost evacuati

Noua oameni, printre care o fetita de 8 ani, au murit in inundatiile care au lovit, noaptea trecuta, 17 localitati din judetul Galati. Specialistii spun ca, in doar cateva ore, la Galati a plouat cat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )