Libnet.ro
UNICEF

05:00

Statul ar putea acoperi o parte din pierderile HoReCa din pandemie

Adevărul Adevărul,
Statul ar putea acoperi o parte din pierderile HoReCa din pandemie

Proprietarii de restaurante negociaza cu Guvernul astfel incat statul sa compenseze o parte din banii pierduti pe fondul restrictiilor care au impus inchiderea localurilor. Discutiile vizeaza momentan acoperirea a 20% din diferenta de cifra de afaceri de anul trecut si cea din acest an, scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

Oficial de la Casa Alba: O parte din banii care par sa curga spre familia Biden vin din Romania. Cred ca veti vedea si o conexiune romaneasca zilele viitoare

Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba, sustine ca o parte din sumele de bani care par sa curga spre familia Biden vin in principal din Romania, Ucraina si China. Oficialul american este de parere.

Cele mai mari minciuni propagandistice pe care oamenii le mai cred si azi. Tu faci parte din ei?

In lipsa unei informari corecte, viata de zi cu zi poate fi infricosatoare. Din fericire, traim intr-o era in care totul este conectat si descoperirea adevarului este mai usoara ca niciodata. Pe de alta parte, faptul ca suntem interconectati este folosit si pentru raspandirea informatiilor false si pentru manipularea maselor. Cele mai mari minciuni propagandistice .

Rezervele de gaze naturale descoperite in Marea Neagra pot acoperi 22% din necesarul Turciei pentru urmatorii 40 de ani

Rezervele de gaze naturale descoperite in Marea Neagra de catre Turcia ajung la 405 miliarde de metri cubi, sustine Seful departamentului pentru Energie Sustenabila, Mehmet Efe Biresselio287;lu din cadrul.

Dan Negru da cu statul roman de pamant din cauza medicilor: Statul finanteaza telenovele

Dan Negru, comentarii aspre la adresa statului roman. Ce spune prezentatorul si de ce vine acum cu critici acide? Totul din cauza medicilor de la noi. Dan Negru, critici aspre catre statul roman din cauza medicilor Celebru pentru longevitatea sa, dar si pentru transparenta cu care isi expune gandurile in online pentru fanii lui, Negru .

Militarii romani vor face parte din forta de elita a NATO

Doua detasamente de militari din Fortele Terestre Romane vor face parte, timp de doi ani, din Forta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )