Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul ar putea desfiinta ajutorul de 52.000 euro pentru firme, din Programul Comert 2019

Hotnews Hotnews,
 Statul ar putea desfiinta ajutorul de 52.000 euro pentru firme, din Programul Comert 2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a analizat posibilitatea de a renunta la editia 2019 a programului Comert, prin care firmele mici si mijlocii puteau primi fonduri nerambursabile de maximum 250. 000 de lei fiecare 52. 000 euro), dar nu a fost luata o decizie finala, a declarat, luni, un oficial al institutiei. continuă pe Hotnews

Fonduri UE pentru firme: Statul nu a renuntat la ideea de a lansa o noua linie de finantare pentru IMM pe toata tara

Statul ar mai putea lansa o noua linie de finantare POR 2. 2 IMM pentru toata tara, cu exceptia Bucurestiului si a judetului Ilfov, insa trebuie sa mai vada de unde mai poate sa adune bani ramasi necheltuiti si sa obtina acordul Comisiei Europene.

MedLife a luat un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii

Sistemul Medical MedLife, unul din principalii actori din piata serviciilor medicale private din tara noas-tra, a semnat o facilitate de credit sindicalizat in valoare totala de 90 milioane de euro, care include modificarea si majorarea facilitatilor exis-tente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achizitii, atat la nivel national, cat si international, a anuntat compania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )