Libnet.ro
UNICEF

23:45

Stefan Banica Jr., dat de gol! O celebra vedeta de la noi a confirmat public relatia cu artistul: in momentul in care s-a aflat...

B1 B1,
Stefan Banica Jr., dat de gol! O celebra vedeta de la noi a confirmat public relatia cu artistul: in momentul in care s-a aflat...

Stefan Banica Jr. are o relatie foarte apropiata cu Sorana, componenta a trupei ASIA, cei doi fiind verisori primari. insa, legatura dintre ei a iesit la iveala la mult timp dupa ce ei au deveni celebri. continuă pe B1

Lavinia Pirva, insarcinata?! Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut anuntul OFICIAL: O poza cu mine, eu gravida in ... (FOTO)

Lavinia Pirva, sotia lui Stefan Banica Jr. , s-a saturat de toate zvonurile despre ea, precum ca ar fi insarcinata. Despre Lavinia Pirva s-a tot spus in ultimii ani ca este insarcinata cu Stefan.

Ne despartim! Anuntul soc facut de Lavinia Parva despre Stefan Banica Jr.

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. traiesc o frumoasa poveste de dragoste, pe care o tin departe de ochii lumii. Chiar daca au fost intotdeauna discreti in ceea ce le priveste relatia, Lavinia Parva a.

Dupa anuntul despartirii, Stefan Banica Jr. si-a socat prietenii: S-a ridicat de pe scaun si ne-a spus ca s-a insurat!

Ca in orice relatie, Lavinia Pirva si Stefan Banica Junior se mai ciondanesc, dar de fiecare data reusesc sa treaca peste problema. Supararea nu dureaza decat cateva minute, sotia artistului.

La ce s-a ajuns! Lavinia Parva, umilita de Stefan Banica Jr.: Gestul disperat al acesteia...

Lavinia Parva a fost umilita de Stefan Banica Jr. , artista fiind lasata sa astepte la poarta minute bune pana i s-a deschis. Aceasta avea la ea un set de chei, insa nu era cel bun, scrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )