Libnet.ro
UNICEF

07:45

Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de lumea artistica

Antena3 Antena3,
Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de lumea artistica

Actrita Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, duminica, de sute de persoane si inmormantata cu onoruri militare la Cimitirul Cernica, alaturi de sotul sau, Puiu Mihai Maximilian. continuă pe Antena3

Stela Popescu, condusa pe ultimul drum de sute de oameni

Actrita Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, duminica, de sute de persoane si inmormantata cu onoruri militare la Cimitirul Cernica, alaturi de sotul sau, Puiu Mihai Maximilian.

Stela Popescu a murit! Modul in care actrita a decedat e cu adevarat SOCANT

Doliu in lumea artistica! Stela Popescu a murit, joi, intr-un mod socant. Marea actrita a decedat in urma unui stop cardio-respirator. SMURD spune ca apelul a fost primit la 15,32, la.

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

Stela Popescu a murit. Ce surprize pregatea actrita pentru public

Stela Popescu a murit. Pentru unul dintre cele mai indragite cupluri de umor din Romania, luna decembrie ar fi urmat sa fie una plina de evenimente frumoas. Stela Popescu si Alexandru Arsinel se.

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Stela Popescu a murit. Cea mai indragita actrita a Romaniei, 60 de ani dedicati scenei!

Stela Popescu a murit. Actrita, despre care multi considera ca a fost cea mai iubita de public in istoria teatrului si filmului romanesc, s-a stins azi din viata si lasa in urma 60 de ani dedicati scenei de teatru si filmului.

ZIUA DESPARTIRII: Adio, Stela Popescu! Marea actrita, condusa pe ultimul drum de mii de oameni (VIDEO)

50 Stela Popescu a fost inmormantata cu onoruri militarela cimitirulManastirii Cernica. Actori, regizori, muzicieni, dar si foarte multi oameni simpli au condus-o pe ultimul drum pe .

ZIUA DESPARTIRII: Adio, Stela Popescu! Marea actrita, condusa pe ultimul drum (VIDEO)

00Sicriul cu trupul neinsufletit al Stelei Popescu a ajuns la manastire Cernica. Actrita este inmormantata duminica la ora 12 cu onoruri militare, apoi isi va dormi somnul.

Stela Popescu, inmormantata cu onoruri militare

Actrita Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, duminica, de sute de persoane si inmormantata cu onoruri militare la Cimitirul Cernica, alaturi de sotul sau, Puiu Mihai Maximilian.

ACTRITA STELA POPESCU A MURIT! SOC iN ROMANIA! (VIDEO)

Marea actrita Stela Popescu a murit la varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Actrita a fost gasita la ora 15. 40 fara suflare, de un echipaj SMURD. SMURD spune ca apelul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )