Libnet.ro
UNICEF

22:30

Stela Popescu a murit. Cea mai indragita actrita a Romaniei, 60 de ani dedicati scenei!

ADPM ADPM,
Stela Popescu a murit. Cea mai indragita actrita a Romaniei, 60 de ani dedicati scenei!

Stela Popescu a murit. Actrita, despre care multi considera ca a fost cea mai iubita de public in istoria teatrului si filmului romanesc, s-a stins azi din viata si lasa in urma 60 de ani dedicati scenei de teatru si filmului. continuă pe ADPM

Stela Popescu a murit. Cea mai sincera dezvaluire facuta de marea actrita la 81 de ani: Da, mi-am inselat barbatul, dar...

Stela Popescu a murit. La 81 de ani, Stela Popescu facea cea mai socanta dezvaluire din viata sa. Actrita a recunoscut ca a calcat stramb. Stela Popescu a murit. E greu sa te.

De ce a murit Stela Popescu, cea mai iubita actrita a romanilor

Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, dupa ce a gasit-o pe actrita cazuta in holul casei. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a precizat ca.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Stela Popescu a murit. Stela Popescu era mereu cu zambetul pe buze. insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o abia recent. Ste.

Stela Popescu a murit. Drama vietii pe care actrita a ascuns-o in spatele zambetului cuceritor

Stela Popescu a murit. A fost una dintre cele mai indragite actrite din Romania, dar in spatele zambetului cuceritor, actrita a ascuns o mare drama, Stela Popescu a murit. Refugiata din Ba.

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

Ultima dorinta a Stelei Popescu! Nu a mai apucat sa isi vada visul implinit

Stela Popescu nu a mai apucat sa isi vada visul implinit: spectacolul extraordinar pe care il pregatea alaturi de Arsinel, cu ocazia implinirii a 40 de ani de.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )