Libnet.ro
UNICEF

21:15

Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica

Hotnews Hotnews,
 Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, a spus, joi seara, actorul Alexandru Arsinel, care a fost la locuinta artistei, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Unde va fi inmormantata Stela Popescu

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, a spus, joi seara, actorul Alexandru Arsinel, care a fost la locuinta artistei. A fost un om.

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata la Manastirea Cernica, langa sotul ei, Mihai Maximilian

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, de la ora 11. 00, la Teatrul Constantin Tanase, unde va ramane pana sambata, cand va fi dus la Manastirea Cernica. Duminica va avea loc inmormantarea Stelei Popescu la manastirea Cernica. Actrita va fi ingropata langa sotul ei, Mihai Maximilian, care a murit in decembrie 1998.

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

Stela Popescu a murit. Ce surprize pregatea actrita pentru public

Stela Popescu a murit. Pentru unul dintre cele mai indragite cupluri de umor din Romania, luna decembrie ar fi urmat sa fie una plina de evenimente frumoas. Stela Popescu si Alexandru Arsinel se.

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Stela Popescu a murit! Modul in care actrita a decedat e cu adevarat SOCANT

Doliu in lumea artistica! Stela Popescu a murit, joi, intr-un mod socant. Marea actrita a decedat in urma unui stop cardio-respirator. SMURD spune ca apelul a fost primit la 15,32, la.

Stela Popescu a murit. intr-un ultim interviu, actrita se arata dezamagita: Sunt foarte multi actori si atitudinea lor fata de profesie s-a schimbat: tare, repede si fals

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu s-a stins din viata. intr-un ultim interviu, actrta se arata extrem de dezamagita de actorii din ziua de astazi. in trecut, era o alta scoala.

Stela Popescu a murit. Cea mai indragita actrita a Romaniei, 60 de ani dedicati scenei!

Stela Popescu a murit. Actrita, despre care multi considera ca a fost cea mai iubita de public in istoria teatrului si filmului romanesc, s-a stins azi din viata si lasa in urma 60 de ani dedicati scenei de teatru si filmului.

ACTRITA STELA POPESCU A MURIT! SOC iN ROMANIA! (VIDEO)

Marea actrita Stela Popescu a murit la varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Actrita a fost gasita la ora 15. 40 fara suflare, de un echipaj SMURD. SMURD spune ca apelul a.

Stela Popescu a murit. Drama vietii pe care actrita a ascuns-o in spatele zambetului cuceritor

Stela Popescu a murit. A fost una dintre cele mai indragite actrite din Romania, dar in spatele zambetului cuceritor, actrita a ascuns o mare drama, Stela Popescu a murit. Refugiata din Ba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )