Libnet.ro
UNICEF

14:00

Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Stela Popescu a murit. Stela Popescu era mereu cu zambetul pe buze. insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o abia recent. Ste. continuă pe Antena3

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

Industria a avut cel mai mare numar mediu de salariati in 2016

Numarul mediu de salariati a crescut cu 1,7% in 2016 fata de anul precedent iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie, reprezentand 34,8% din total, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Radu Banciu, dupa decesul actritei Stela Popescu: Pica bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru ca moartea e ce joaca romanii cel mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decesul actritei Stela Popescu la varsta de 81 de ani, afirmand ca a picat bine, ca perioada, pentru romanii simpli care tr.

Stela Popescu a murit. Cea mai sincera dezvaluire facuta de marea actrita la 81 de ani: Da, mi-am inselat barbatul, dar...

Stela Popescu a murit. La 81 de ani, Stela Popescu facea cea mai socanta dezvaluire din viata sa. Actrita a recunoscut ca a calcat stramb. Stela Popescu a murit. E greu sa te.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Bancile romanesti, cel mai mare profit de dupa criza financiara: 4,1 miliarde lei, in doar 9 luni

Profitul bancilor a crescut accelerat in primele 9 luni din an, desi au inasprit conditiile de creditare, in special pentru creditele de consum. Potrivit datelor BNR, in cele trei trimestre, profitul bancilor a atins valoarea de 4,1 miliarde lei, circa 900 milioane de euro, fiind cel mai mare de dupa anul 2008. Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a coborat la 7,96%, tinta BNR fiind de6% pana la sfarsitul acestui an.

Stela Popescu a murit. Cea mai indragita actrita a Romaniei, 60 de ani dedicati scenei!

Stela Popescu a murit. Actrita, despre care multi considera ca a fost cea mai iubita de public in istoria teatrului si filmului romanesc, s-a stins azi din viata si lasa in urma 60 de ani dedicati scenei de teatru si filmului.

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )