Libnet.ro
UNICEF

13:00

Stelian Ion, deputat USR-PLUS: Sectia speciala va fi desfiintata rapid, nici nu vor fi mari dezbateri

Hotnews Hotnews,
 Stelian Ion, deputat USR-PLUS: Sectia speciala va fi desfiintata rapid, nici nu vor fi mari dezbateri

Viitorul Guvern va desfiinta rapid Sectia Speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD, a declarat la RFI deputatul USR PLUS Stelian Ion, care a confirmat si ca numele sau se afla pe o lista de potentiali ministri ai justitiei. continuă pe Hotnews

Sectia speciala de investigare a magistratilor va fi desfiintata

Stelian Ion, una dintre propunerile USR-PLUS pentru preluarea sefiei Ministerului Justitiei, a anunt.

Stelian Ion (USR PLUS), despre Sectia speciala: O desfiintam, este foarte clar lucrul asta

Deputatul USR PLUS Stelian Ion afirma ca viitorul Guvern PNL-USR PLUS-UDMR va desfiinta rapid Sectia speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD. El evita sa spuna daca va prelua Ministerul Justitiei, dar recunoaste ca exista o lista pe care este nominalizat.

Stelian Ion, propus ministru al Justitiei, unul dintre cei mai puternici opozanti fata de modificarea legilor justitiei de catre PSD

Stelian Ion, propus ministru al Justitiei in noul guvern, este avocat si e la al doilea mandat de deputat USR. S-a remarcat in Parlament in perioada modificarilor aduse legilor justitiei de catre majoritatea PSD-ALDE. in decembrie 2017, el a dat drumul la muzica in timpul sedintei Comisiei speciale conduse de Florin Iordache, artizanul celebrei Ordonante 13 si al modificarilor celor trei legi ale justitiei. Este evident o simbolistica, este evident ca s-a inceput ingroparea justitiei. Si practic asta este atmosfera din Parlament si din intreaga tara, spunea el.

Traian Basescu ia la intrebari Comisia Europeana: Sectia speciala garanteaza protectia judecatorilor in fata procurorilor! De ce insistati pentru desfiintarea ei?

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza Comisia Europeana ca desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiuilor in justitie - asa numita sectie speciala - risca sa-i lase vulnerabili pe judecatori impotriva eventualelor abuzuri ale procurorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )