Libnet.ro
UNICEF

13:00

Stelian Ion (USR PLUS), despre Sectia speciala: O desfiintam, este foarte clar lucrul asta

Adevărul Adevărul,
Stelian Ion (USR PLUS), despre Sectia speciala: O desfiintam, este foarte clar lucrul asta

Deputatul USR PLUS Stelian Ion afirma ca viitorul Guvern PNL-USR PLUS-UDMR va desfiinta rapid Sectia speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD. El evita sa spuna daca va prelua Ministerul Justitiei, dar recunoaste ca exista o lista pe care este nominalizat. continuă pe Adevărul

Stelian Ion, deputat USR-PLUS: Sectia speciala va fi desfiintata rapid, nici nu vor fi mari dezbateri

Viitorul Guvern va desfiinta rapid Sectia Speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD, a declarat la RFI deputatul USR PLUS Stelian Ion, care a confirmat si ca numele sau se afla pe o lista de potentiali ministri ai justitiei.

Sectia speciala de investigare a magistratilor va fi desfiintata

Stelian Ion, una dintre propunerile USR-PLUS pentru preluarea sefiei Ministerului Justitiei, a anunt.

Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei din partea PNL. Cealalta functie a fost ocupata de Horia Tomescu (USR-PLUS), o surpriza chiar si pentru unii dintre colegii sai

Stelian Bujduveanu din partea PNL si Horia Tomescu din partea USR-PLUS sunt noii viceprimari ai Capitalei. Ei au fost votati, luni, intr-o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Daca despre.

Horia Tomescu (USR-PLUS) si Stelian Bujduveanu (PNL), alesi viceprimari ai Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a ales luni cei doi viceprimari ai Capitalei: Horia Tomescu USR-PLUS) si Stelian Bujduveanu PNL). Horia Tomescu a fost propunerea USR-PLUS dupa ce Vlad Voiculescu a renuntat la candidatura fiind propus in functia de ministru al Sanatatii.

Stelian Ion, propus ministru al Justitiei, unul dintre cei mai puternici opozanti fata de modificarea legilor justitiei de catre PSD

Stelian Ion, propus ministru al Justitiei in noul guvern, este avocat si e la al doilea mandat de deputat USR. S-a remarcat in Parlament in perioada modificarilor aduse legilor justitiei de catre majoritatea PSD-ALDE. in decembrie 2017, el a dat drumul la muzica in timpul sedintei Comisiei speciale conduse de Florin Iordache, artizanul celebrei Ordonante 13 si al modificarilor celor trei legi ale justitiei. Este evident o simbolistica, este evident ca s-a inceput ingroparea justitiei. Si practic asta este atmosfera din Parlament si din intreaga tara, spunea el.

Ciolos, despre cele sase ministere ale USR PLUS: Alianta si-a luat responsabilitati importante si ministere unde reforma este esentiala

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, afirma, dupa ce USR PLUS a primit in urma negocierilor cu PNL si cu UDMR, ministerele Justitiei, Sanatatii, Transporturilor, Economiei, Cercetarii si Fondurilor Europene, ca alianta si-a luat responsabilitati importante si ministere unde reforma este esentiala.

Duminica se reiau negocierile PNL-USR PLUS-UDMR. Principalele teme: Justitia, Sanatatea si reforma electorala

Negocierile PNL-USR PLUS-UDMR se reiau duminica si au ca teme justitia si sanatatea, dar si reforma electorala, subiect pe care ar putea exista divergente intre formatiunile partenere, scrie news. ro. Premierul sustinut de PNL- USR PLUS-UDMR Florin Citu a anuntat sambata seara, la finalul unei noi runde de negocieri, ca duminica sau luni cel tarziu va fi finalizat progamul de guvernare, in cursul zilei de sambata discutandu-se despre finante, fonduri europene si digitalizare. La randul sau, presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca in urma discutiilor a fost definita arhitectura institutionala guvernamentala si a fost definit modul de gestiune a pozitiilor de raspundere pe palierele doi si trei ale guvernarii.

Vlad Voiculescu nu mai candideaza pentru functia de viceprimar, fiind propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sanatatii Horia Tomescu, medic dentist, inlocuitorul sau UPDATE

Vald Voiculescu nu va mai candida pentru functia de viceprimar. Dacian Ciolos, co-presedintele USR-Plus, a anuntat la Digi 24 ca Vlad Voiculescu este propunerea partidului pentru functia de ministru al Sanatatii. in locul lui Vlad Voiculescu va candida pentru functia de viceprimar din partea USR-PLUS Horia Tomescu, medic dentist.

Negocierile PNL-USR PLUS-UDMR pentru formarea unei coalitii de guvernare, reluate. Numele aflate in carti pentru ministere

Negocierile PNL-USR PLUS-UDMR pentru formarea unei coalitii de guvernare se reiau sambata, dupa ce in urma cu o zi a fost decisa nominalizarea lui Florin Citu pentru postul de premier si au fost impartite cele 18 ministere din cadrul Executivului, noua urmand sa revina PNL, sase USR PLUS si trei UDMR si dupa ce Ludovic Orban s-a confruntat cu nemultumirea colegilor de partid care il acuza ca a cedat multe ministere importante.

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de guvernare 2020 - 2024. Ce prevede documentul VIDEO

Liderii PNL, USR PLUS, UDMR - Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor au semnat luni Acordul de guvernare 2020 - 2024, dupa mai bine de o saptamana de negocieri pe programul de guvernare si pe modul de impartire a portofoliilor de ministru, a functiilor de prefect si a celor de secretar de stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )