Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu ia la intrebari Comisia Europeana: Sectia speciala garanteaza protectia judecatorilor in fata procurorilor! De ce insistati pentru desfiintarea ei?

Antena3 Antena3,
Traian Basescu ia la intrebari Comisia Europeana: Sectia speciala garanteaza protectia judecatorilor in fata procurorilor! De ce insistati pentru desfiintarea ei?

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza Comisia Europeana ca desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiuilor in justitie - asa numita sectie speciala - risca sa-i lase vulnerabili pe judecatori impotriva eventualelor abuzuri ale procurorilor. continuă pe Antena3

Stelian Ion (USR PLUS), despre Sectia speciala: O desfiintam, este foarte clar lucrul asta

Deputatul USR PLUS Stelian Ion afirma ca viitorul Guvern PNL-USR PLUS-UDMR va desfiinta rapid Sectia speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD. El evita sa spuna daca va prelua Ministerul Justitiei, dar recunoaste ca exista o lista pe care este nominalizat.

Stelian Ion, deputat USR-PLUS: Sectia speciala va fi desfiintata rapid, nici nu vor fi mari dezbateri

Viitorul Guvern va desfiinta rapid Sectia Speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD, a declarat la RFI deputatul USR PLUS Stelian Ion, care a confirmat si ca numele sau se afla pe o lista de potentiali ministri ai justitiei.

Sute de romani blocati la granita dintre Franta si Marea Britanie. Comisia Europeana recomanda tarilor sa permita calatoriile esentiale

Comisia Europeana le-a recomandat, marti, tarilor Uniunii Europene sa aiba o abordare coordonata privind masurile aplicate in relatia cu Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului si sa permita deplasarile esentiale, potrivit Digi 24, care citeaza Mediafax.

Comisia Europeana, apel de ultima ora, dupa ce noua tulpina detectata in Marea Britanie a alarmat tarile europene

Comisia Europeana le-a recomandat, marti, tarilor Uniunii Europene sa permita deplasarile esentiale, in pofida mutatiei coronavirusului care duce la o infectiozitate a acestuia cu 70% mai mare, potrivit specialistilor.

Comisia Europeana roaga statele UE sa permita calatoriile esentiale in Marea Britanie, in contextul descoperirii noii tulpini de COVID-19

In contextul in care tot mai multe tari si-au intrerupt zborurile spre si dinspre Marea Britanie, de teama noii tulpini a virusului COVID-19, Comisia Europeana le-a recomandat tarilor Uniunii Europene sa.

Comisia Europeana: Testele rapide pentru COVID sa fie folosite la nivelul intregii populatii acolo unde proportia testelor PCR pozitive este ridicata

Comisia Europeana recomanda statelor membre UE sa utilizeze testele antigenice rapide pentru a consolida si mai mult capacitatea generala de testare, sa foloseasca aceste teste pentru screening la nivelul intregii populatii in situatii epidemiologice sau zone in care proportia testelor cu rezultate pozitive este ridicata sau foarte ridicata si sa se asigure ca testarea antigenica rapida este efectuata de personal medical calificat sau de alti operatori calificati. CE a semnat luni un contract-cadru pentru achizitionarea a peste 20 de milioane de teste antigenice rapide in valoare de pana la 100 de de milioane de euro.

Guvernul Germaniei vrea sa cumpere doze de vaccin anti-Covid deoarece comenzile facute de Comisia Europeana nu acopera necesarul tarii

Guvernul Germaniei se pregateste sa cumpere direct de la producatori circa 30 de milioane de doze de vaccin anti-Covid, pentru ca cele 55,8 milioane de doze comandate de Comisia Europeana nu sunt suficiente pentru a asigura imunizarea in masa a populatiei, scrie Der Spiegel, conform G4media.

Comisia Europeana a semnat un acord cadru pentru 20 milioane teste rapide

Institutia europeana este pregatita sa achite 100 milioane euro pentru achizitia testelor rapide ant.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )