Libnet.ro
UNICEF

22:30

Stelian Tanase, dupa excluderea de la Eurovision 2016: E nevoie de o noua lege a televiziunii, data maine, daca se poate

Adevărul Adevărul,
Stelian Tanase, dupa excluderea de la Eurovision 2016: E nevoie de o noua lege a televiziunii, data maine, daca se poate

Stelian Tanase, fost presedinte director general al Televiziunii Romane a declarat, vineri, pentru News. ro, dupa anuntul Uniunii Europene de Radio si Televiziune EBU) de excludere a Romaniei de la Eurovision, ca s-a ajuns in aceasta situatie in urma refuzului guvernului de a dialoga, a discutiilor despre insolventa si a vacantei de leadership, solutia fiind plata rapida a cinci milioane de euro si o noua lege, maine, daca se poate a TVR. continuă pe Adevărul

Reactia lui Ovidiu Anton, dupa excluderea Romaniei de la Eurovision 2016

Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2016, Ovidiu Anton, a declarat ca este nedrept ca tara noastra a fost exclusa din competitie, din cauza datoriilor acumulate in ultimii opt ani.

Reactia lui Ovidiu Anton, castigatorul preselectiei nationale, dupa excluderea Romaniei de la Eurovision 2016

Romania a fost exclusa de la editia din acest an a EUROVISION 2016 din cauza datoriilor TVR la organizatori. Decizia a fost luata dupa ce deadline-ul acordat Guvernului Romaniei de a face.

Ovidiu Anton, dupa excluderea de la Eurovision: EBU a demonstrat ca Eurovision este despre bani, nu despre muzica. Mi se aduc prejudicii de imagine

Ovidiu Anton a declarat, vineri, ca prin decizia de excludere, European Broadcasting Union EBU) a demonstrat ca Eurovision este despre bani, si nu despre artisti si muzica, si spune ca se consulta cu specialisti pentru a vedea daca poate lua masuri legale.

Reactia Guvernului, dupa ce Romania a fost exclusa oficial de la Eurovision 2016

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a spus vineri, dupa ce Romania a fost exclusa oficial de la Eurovision 2016, ca nu s-a gasit o baza legala prin care sa se rezolve aceasta situatie, ia.

EUROVISION 2016. Romania, exclusa oficial de la Eurovision 2016

Romania NU va participa la editia din acest an a EUROVISION din cauza datoriilor pa care Televiziunea Romana le are la organizatorii acestui concurs. Datoriile se ridica la suma de.

Traistariu se bucura de eliminarea Romaniei de la Eurovision 2016: Universul lucreaza pentru mine

Eurovision 2016. Mihai Traistariu 39 de ani) a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca universul lucreaza pentru el, in conditiile in care Romania a fost eliminata de la Eurovision 2016.

Decizie fara precedent! Romania descalificata de la Eurovision 2016! Anuntul oficial facut de EBU

Romania a fost descalificata de la Eurovision 2016, conform site-ului competitiei. Motivul il reprezinta datoriile uriase acumulate de TVR fata.

Jucan, despre excluderea Romaniei de la Eurovision 2016: Este efectul politicilor duse de Parlament fata de TVR

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a declarat, vineri, pentru News. ro, ca excluderea Romaniei de la Eurovision este efectul politicilor duse de Parlament fata de Televiziunea Romana, care ar fi trebuit sa elaboreze un proiect in legatura cu modalitatea de functionare a TVR.

Moment of Silence ramane pe albumul oficial Eurovision 2016

Desi Romania a fost exclusa din concursul Eurovision din cauza datoriilor, EBU anunta ca melodia cu care Ovidiu Anton ar fi trebuit sa reprezinte Romania pe scena de la Stockholm, Moment of Silence, nu va fi scoasa de pe albumul oficial al concursului. Mai mult, piesa lui Ovidiu Anton va putea fi ascultata si descarcata online, ca o favoare pentru artist, potrivit Eurovision. tv.

Mihai Traistariu, despre descalificarea Romaniei de la Eurovision 2016: Universul lucreaza pentru mine. Ma simt razbunat sincer

Mihai Traistariu a scris pe o retea de socializare parerea lui despre retragerea Romaniei de la EUROVISION din cauza datoriilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )