Libnet.ro
UNICEF

23:30

Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena3 Antena3,
Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena 3 a prezentat noi imagini cu Gheorghe Dinca in timpul cercetarilor de la casa groazei. Criminalul asista la ancheta si priveste cum investigatorii sapa cu un excavator in cele 32 de puncte. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a a primit amenintari de la apropiatii lui Gheorghe Dinca. Cumpanasu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plangere penala.

Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca. Au fost ridicate noi probe suspecte din casa criminalului din Caracal

Sunt informatiile diminetii. Raportul INML privind cazul din Caracal a ajuns la DIICOT. Antena 3 a prezentat imagini cu anchetatorii care revin in casa groazei. Institutul de Medicina Legala a finalizat.

Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal

Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal in cautare de noi probe. Scaneaza podeaua si zidurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii vor sa afle daca Dinca a incercat sa ascunda in peretii.

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r.

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

Cautari extinse la casa lui Gheorghe Dinca

Peretii casei lui Gheorghe Dinca sunt verificati cu scannerul, in cautarea de noi probe.

Momente cruciale pentru criminalul Gheorghe Dinca. Ce se intampla in casa ororilor din Caracal

Momente cruciale pentru Gheorghe Dinca. Presupusul criminal a fost adus, din nou, in casa ororilor din Caracal de unde procurorii vor scoate tot pentru a putea scana zidurile si podeaua. Anchetatorii vor sa afle.

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Ancheta continua in cazul Caracal: Remus Radoi, audiat la DIICOT. Noi cautari in curtea lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

UPDATE:Anchetatorii scaneaza, luni peretii casei lui Gheorghe Dinca, in cautarea de noi probe. Ancheta din cazul Caracal este departe de final. Luni, sunt asteptati la audierile de la.

Fiica lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri incredibile: Sa zicem ca sunt fiica unui criminal. DIICOT m-a audiat sase zile la rand

Fiica lui Gheorghe Dinca a facut noi dezvaluiri despre tatal ei. Am avut un soc cand am aflat stirea. Cand am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Politie. Am dat declaratii. Am stat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )