Libnet.ro
UNICEF

14:00

Stirea NEAGRA a momentului: A fost gasita MOARTA! Politia e la fata locului chiar acum

B1 B1,
Stirea NEAGRA a momentului: A fost gasita MOARTA! Politia e la fata locului chiar acum

O femeie in varsta de 52 de ani, din Targoviste, a fost gasita moarta in incinta unei societati comerciale, de catre o angajata, anunta Antena1. continuă pe B1

Cutremurator: Romanca DISPARUTA a fost gasita MOARTA! Detalii infioratoare de ultim moment (FOTO)

Se confirma vestile sumbre despre Dana Leonte, romanca disparuta in Spania, in urma cu peste 3 luni. Afost ucisa!Politistii spanioli au gasit doar un fragment de os, iar fratele.

Angajata intr-o fabrica de textile gasita moarta de colegi. Politia investigheaza cazul

O femeie in varsta de 52 de ani, din Targoviste, a fost gasita moarta in incinta unei societati comerciale, de catre o angajata.

O fata de 13 ani, data disparuta, a fost gasita de politisti la trei ore de la disparitie. Unde se afla minora

O adolescenta din Targu Jiu a plecat de acasa fara sa le spuna parintilor unde merge, si-a inchis telefonul si nu a mai fost de gasit. Tatal acesteia a sunat la 112 si a semnalat disparitia minorei. Peste trei ore au cautat-o politistii si familia. in cele din urma, aceasta a fost gasita in compania unor prieteni.

O femeie din Ploiesti, salvata in ultima clipa de pompieri. A fost gasita agatata de piciorul podului de la barajul Paltinu

O femeie in varsta de 38 de ani din Ploiesti a fost salvata in ultima clipa de pompieri. Aceasta a fost gasita agatata de pilonul viaductului de la barajul Paltinu din Valea Doftanei.

Roberta, fetita de 13 ani din Targu Jiu, a fost gasita de politisti. Tatal ei o daduse disparuta

Roberta Gabriela Codinoiu, in varsta de 13 ani, din Targu Jiu, data disparuta marti, in jurul orei 20. 00, a fost gasita de politisti, dupa doua ore de cautari. Aceasta a declarat ca nu a fost victima un.

VIDEO Romanca disparuta fara urma in Spania ar fi fost gasita. Fratele ei spune ca a murit, dar asteapta un anunt oficial

Dana Leonte, romanca disparuta in urma cu trei luni de acasa, din Malaga Spania) este cel mai probabil moarta la aceasta ora. Cel putin asta spun rudele femeii, iar presa iberica inclina sa creada acelasi lucru.

Adolescenta sechestrata si violata intr-un apartament din Alexandria. A fost gasita la 90 de minute de la apelul dat la 112

Un alt caz socant a avut loc in Romania. O tanara a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata intr-un apartament din Alexandria. Politistilor le-a luat o ora si jumatate sa ajunga la.

Franta: Pantera neagra a fost furata de la o gradina zoologica

O pantera neagra, a fost furata de la gradina zoologica unde era tinuta, conform Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )