Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stirile Pro TV: Trei caini ciobanesti au sarit gardul si au sfasiat catelusa unei familii din Pitesti

Hotnews Hotnews,
 Stirile Pro TV: Trei caini ciobanesti au sarit gardul si au sfasiat catelusa unei familii din Pitesti

Experienta socanta pentru o familie din Pitesti, iubitoare de animale. Stapana, care are o proprietate la tara supravegheata video, a vazut pe telefonul mobil cum o catelusa adoptata de ea este sfasiata de 3 dulai sariti peste gard. continuă pe Hotnews

GATA! Neti Sandu si-a scos PERUCA! BOMBA la PRO TV! O recunosti? (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este, cu siguranta, una dintre cele mai indragite si maimai longevive prezentatoare de la PRO TV. Ea prezinta de mai multi anirubrica Horoscop.

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Editia de joi, 14 noiembrie

Noul reality show alpostului Pro TV, Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 14 noiembrie va avea loc a 9 a editie a emisiunii. Sef sub acoperire editia a 9 a de joi 14 .

Andreea Esca si fiica ei, nemultumite de viata in Londra. Ce anunt a facut stirista de la PRO TV

Andreea Esca si Alexia Eram, fiica ei, sunt nemultumite de viata in Londra. Ce anunt a facut stirista de la PRO TV pe A List Magazine, revista detinuta de aceasta? Andreea Esca si fiica ei, Alexia, nemultumite de viata in Londra Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-a mutat in Anglia, unde studiaza marketing, publicitate si .

Irina Rimes si Adi Minune, duet neasteptat. Ce compliment a primit jurata PRO TV la final. Gest surprinzator

Irina Rimes a avut un duet total neasteptat cu Adrian Minune, fiind o aparitie care i-a marcat profund pe cei care ii urmaresc activitatea cantaretei si in cadrul emisiunii de la PRO TV. Vedeta le-a oferit tuturor o mare surpriza, pentru ca nimeni nu se astepta sa o vada intr-o asemenea ipostaza, alaturi de cunoscutul .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 11 noiembrie

Luni seara, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV difuzeaza un nou episod din Vlad, serialul cu care postul din Pache Protopopescu si-a propus sa cucereascaaudientele si in aceasta toamna. Ajunsa la sezonul cu numarul doi, povestea continua sa tina cu sufletul la gura in fata micilor ecrane un numar impresionant de telespectatori din .

BOMBA ANULUI in televiziune! Ce EMISIUNE va prezenta Anamaria Prodan! A PARASIT PRO TV-ul pentru ... Asta da LOVITURA!

Bomba! Exista zvonuri conform carora Anamaria Prodan ar reveni pe TV, si anume, ar urma sa prezinte o emisiune de noapte laKanal D.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )