Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stirile ProTV: Discutia victimei din Caracal cu politia. Le-a spus ca e legata, ca a fost violata

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Discutia victimei din Caracal cu politia. Le-a spus ca e legata, ca a fost violata

Alexandra Mihaela Macesanu, victima criminalului din Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei. continuă pe Hotnews

De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Cazul crimei din Caracal este cu atat mai grav cu cat STS trebuia sa poata localiza apelul victimei. Cum se face asta prin triangulatie si de ce apelul la 112 nu e chiar salvare in astfel de.

Informatii exclusive din ancheta fetelor disparute in Caracal. Politia a gasit oase de la patru cadavre - SURSE

Apar noi informatii in cazul fetelor disparute din Caracal. Ramasitele umane au fost gasite in mai multe butoaie metalice, in fantana dar si in frigider. Surse spun ramasitele provin de la patru per.

Politia, despre cazul fetelor disparute din Caracal: Fata a sunat si a spus ca se afla intr-o curte cu multi caini

Politistii au efectuat, vineri dimineata, o perchezitie la domiciliul unui barbat din Caracal, intr-un caz de disparitie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. Aceleasi surse neoficiale.

Florin Iordache, in cazul crimei din Caracal: Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a vorbit la Antena 3 despre cazul copilei ucise si violate in Caracal. Politia a intervenit la 20 de ore dupa ce fata a sunat la 112 pentru ajutor si la trei.

Lovitura de teatru in cazul butoaielor cu oase descoperite acasa la un mecanic din Caracal. Anuntul facut de politisti

Politia Romana reactioneaza la cazul oaselor gasite in casa unui mecanic din Caracal, judetul Olt. Centrul de Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane este.

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute. Prietenii tinerelor fac dezvaluiri ingrozitoare

Doua fete din Caracal pe care parca le inghitise pamantul, doua disparitii trase la indigo. Ipotezele zboara, postarile pe site-urile de socializare curg si aduc noi indicii in cazul minorelor. Un taximetrist, tras la raspundere. O perchezitie se desfasoara, la aceasta ora. Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute? .

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

DIICOT cere sa preia dosarul asasinului fetei din Caracal

Bucuresti, 26 iul Agerpres - DIICOT Craiova a solicitat vineri Parchetului de pe langa Tribunalul Olt sa preia ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Caracal, pentru a-l reuni cu un dosar privind.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )