Libnet.ro
UNICEF

16:45

Stirile ProTV: Fostul sef al fortelor SUA in Europa: Dupa Crimeea, e posibil ca rusii sa ocupe Romania

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Fostul sef al fortelor SUA in Europa: Dupa Crimeea, e posibil ca rusii sa ocupe Romania

Avertisment extrem de grav transmis la Praga de generalul american Ben Hodges, cel care pana acum 2 ani a condus fortele militare americane din Europa. continuă pe Hotnews

Fost sef al fortelor SUA in Europa, avertisment pentru romani: E foarte posibil ca rusii sa ocupe Odessa si poate chiar si Romania

Generalul american Ben Hodges, cel care a condus fortele terestre americane pana acum doi ani, a transmis un avertisment grav la Praga. Acesta a fost prezent la o conferinta dedicata implinirii a 20 de.

Stirile ProTV: Un val de aer rece, din nordul Atlanticului, loveste Romania. Zonele afectate de vijelii

Vremea schimbatoare a facut prapad in unele zone ale tarii. Vijelii puternice au maturat judete precum Botosani, Iasi sau Buzau, unde meteorologii au mentinut pe timpul zilei cod portocaliu de vant puternic, anunta Stirile ProTV.

Stirile ProTV: Interviu cu Stefan Mandachi, suceveanul cu 1 metru de autostrada. Cum a ramas fara permis

Corespondentul Stirilor ProTV, Vitalie Cojocari, i-a luat un interviu omului de afaceri din Suceava, Stefan Mandachi, care a construit simbolic autostrada de un metru, singura din Moldova.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, o noua pedeapsa de 43 de luni de inchisoare

Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Donald Trump, a fost condamnat miercuri la inca 43 de luni de inchisoare, dupa o prima pedeapsa de 47 de luni incasata saptamana trecuta, ceea ce conduce la un total de 7 ani si jumatate de inchsoare, scrie AFP.

Reteaua organelor: Agentia Nationala de Transplant, organizata de fostul sef ca pe o afacere proprie

Acuzatii grave la adresa Agentiei Nationale de Transplant ANT), a carei activitate pare sa fi fost coordonata de un singur om dupa bunul sau plac. Informatiile au iesit la iveala dupa ce in Ministerul Sanatatii a trimis in 2018 Corpul de Control la institutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )