Libnet.ro
UNICEF

18:00

Stirile ProTV: Primarul unui mare oras din Romania, dus la politie dupa ce a facut un accident. Ce alcoolemie avea

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Primarul unui mare oras din Romania, dus la politie dupa ce a facut un accident. Ce alcoolemie avea

Cu doar cateva ore inainte de a-si sarbatori onomastica, primarul din Campulung Muscel s-a ales cu dosar pentru ca s-a urcat baut la volan si a provocat un accident. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Marturia unui jurnalist roman care a participat la funeraliile generalului Soleimani. Am un sentiment de nesiguranta

50 de oameni au murit marti dupa ce s-au calcat in picioare, la funeraliile generalului iranian Qassim Soleimani, erou la Teheran, terorist pe lista neagra pentru Statele Unite si Uniunea Europeana. La fata locului s-a aflat, insa, si un jurnalist roman.

Autobuzele fara sofer vor deveni realitate intr-un oras din Romania. in ce stadiu se afla proiectul

Orase europene precum Paris, Viena sau Lyon au achizitionat deja autobuze fara sofer, insa tehnologia se afla abia la inceput. Chiar si asa, un oras din Romania ar urma sa aiba, din acest an sau cel mai tarziu incepand din 2021, autobuze fara sofer.

Stirile ProTV: Europa pune cruce masinilor. Doua capitale UE vor sa le interzica complet

Autoritatile din Barcelona au interzis, din 1 ianuarie, circulatia masinilor vechi, care polueaza, in incercarea de a reduce poluarea in al doilea cel mai mare oras al Spaniei.

Primarul unui oras important din Romania anunta o cruciada impotriva petardelor. Practic, in fata Teatrului National a fost ca in razboi

Dupa ce primarul Iasiului, Mihai Chirica, a anuntat ca va lua masuri dure impotriva comcercializarii si utilizarii petardelor, edilul unui alt oras important vrea sa ia masuri similare.

Cei doi satmareni care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns in cel mai rece oras din lume si joi ar trebui sa ajunga la Oimiakon, satul unde au fost -70 de grade Celsius

Attila si Kinga Bertici, satmarenii care au plecat acum aproape o luna cu Duster-ul in Siberia, au ajuns la Yakutsk, cel mai rece oras din lume, iar joi ar trebui sa ajunga la destinatia finala: satul Oimiakon, polul mondial al frigului. Dragilor, dupa 580 de kilometri din orasul Aldan, pe viscol si pe drumuri acoperite cu zapada, am traversat raul Lena, inghetat, 17 kilometri) si am ajuns cu bine in cel mai friguros oras din lume: Yakutsk! NEO rezista cu brio!, a scris Attila Bertici pe Facebook.

Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei. Vedetele din Romania au reactionat imediat

Astazi, 7 ianuarie, este o zi importanta pentru Andra. Cantareata a scris un mesaj emotionant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din Romania au reactionat. Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei in data de 7 ianuarie este pomenit in calendarul ortodox Sfantul Ioan Botezatorul, una dintre figurile centrale ale crestinismului, predicator si botezator pe malurile .

ALERTA! Se da AJUTOR LUNAR, pe langa PENSIE. VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Iata cine va putea primi un ajutor lunar, pe langa pensia incasata de la stat. Care sunt conditiile in care se poate acorda acesta, aflati din materialul urmator,.

Ministrul Finantelor: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de apleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu.

Consultanti: 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an de reorganizare a business-ului

2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an in care reorganizarea business-ului se va afla in prim-plan. Pe fondul provocarilor din mediul economic, de la cresterea costurilor operationale la criza fortei de munca, multe companii isi vor reconfigura afacerile, cu focus pe eficientizarea activitatii si evitarea blocajului financiar, estimeaza analistii unei firme de consultanta.

Managerii din Romania estimeaza o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii

Managerii din Romania preconizeaza, pentru perioada decembrie 2019 - februarie 2020, o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii, dar si o relativa stabilitate a numarului de salariati in industria prelucratoare si servicii, arata datele transmise marti de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )