Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stirile ProTV: Un roman a condus proiectul prin care scolile din Belgia au fost renovate in timp record si cu costuri minime. De ce in tara nu se poate

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Un roman a condus proiectul prin care scolile din Belgia au fost renovate in timp record si cu costuri minime. De ce in tara nu se poate

O lectie despre cum ne putem renova scolile cu bani privati vine din Belgia, unde intr-un sistem politic si birocratic suficient de complicat, politicienii au gasit totusi o solutie. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru cei care dau gauri noaptea cu bormasina. Nu mi se pare normal, esti la tine in casa

Muzica data la maximum, certurile si lucrarile din apartamente facute la ore nepotrivite ne-au transformat in europenii care au printre cei mai rai vecini.

Camera Reprezentantilor a votat rezolutia prin care Donald Trump ar putea fi oprit sa decida in privinta unui razboi impotriva Iranului

Camera Reprezentantilor din Congresul SUA, dominata de democrati, a votat vineri rezolutia prin care presedintele Donald Trump nu ar putea sa declanseze un atac asupra Iranului. Documentul a fost votat.

OZN pe bat: Elon Musk anunta metoda ciudata prin care te vei conecta la satelitii sai

Elon Musk vrea sa ofere internet locuitorilor planetei prin constelatia sa de sateliti, iar acum anunta metoda prin care conexiunea poate avea loc. incepand cu mai 2019, SpaceX a lansat deja.

Stirile ProTV: Romanii revoltati ca trebuie sa colecteze selectiv gunoiul. Daca o fi zapada, cum ma duc?

Colectarea selectiva a deseurilor ii pune pe jar pe cei care locuiesc in blocurile turn. Ghenele folosite pana acum pentru aruncarea resturilor menajere nu permit adunarea gunoiului pe categorii, asa cum cere legea.

Singurul scenariu prin care Ludovic Orban poate fi premier interimar

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a subliniat, vineri, ca singurul mod in care premierul Ludovic Orban poate ramane interimar este sa fie demis printr-o motiune de cenzura si a catalogat drept bizara ideea ca presedintele Klaus Iohannis ar deveni promotor al unui astfel de demers din partea PSD.

Judecatorii si procurorii romani ies in strada in semn de solidaritate cu magistratii polonezi: Sunt revoltati de legile recente prin care au fost demisi sefii de instante si au fost obligati sa se pensioneze

Judecatorii si procurorii romani vor iesi, vineri, in fata instantelor in semn de solidaritate cu magistratii polonezi, care vor protesta la Varsovia in fata de mai multe masuri controversate ale.

Magistratii anuleaza cererea prin care ALDE Sibiu vrea sa dea in judecata Facebook

Instanta anuleaza cererea de chemare in judecata a companiei Facebook, solicitare formulata de filiala ALDE Sibiu, care reclama faptul ca pe reteaua de socializare ar fi fost blocata promovarea lui Mircea Diaconu in campania pentru alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax. Decizia nu este insa definitiva.

Cinci trucuri prin care dai gust mancarurilor, fara sa pui sare

Nu exista reteta care sa nu aiba in compozitie putina sare. Pe buna dreptate, am putea spune, pentru ca sarea potenteaza gustul ingredientelor prin eliberarea unor molecule care le face intensifica aroma. Chiar si in deserturi se pune un praf de sare, pentru ca amplifica gustul dulce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )