Libnet.ro
UNICEF

17:15

Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru cei care dau gauri noaptea cu bormasina. Nu mi se pare normal, esti la tine in casa

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru cei care dau gauri noaptea cu bormasina. Nu mi se pare normal, esti la tine in casa

Muzica data la maximum, certurile si lucrarile din apartamente facute la ore nepotrivite ne-au transformat in europenii care au printre cei mai rai vecini. continuă pe Hotnews

Amenzi mai mari pentru vecinii care dau gauri cu bormasina

Muzica data la maximum, certurile si lucrarile din apartamente facute la ore nepotrivite ne-au transformat in europenii care au printre cei mai rai vecini, iar amenzile pentru cei care isi deranjeaza vecinii se vor mari.

Cresc amenzile pentru cei care isi deranjeaza vecinii in timpul orelor de liniste

Amenzi mai mari pentru cei care isi deranjeaza in mod repetat vecinii.

Stirile ProTV: Marturia unui jurnalist roman care a participat la funeraliile generalului Soleimani. Am un sentiment de nesiguranta

50 de oameni au murit marti dupa ce s-au calcat in picioare, la funeraliile generalului iranian Qassim Soleimani, erou la Teheran, terorist pe lista neagra pentru Statele Unite si Uniunea Europeana. La fata locului s-a aflat, insa, si un jurnalist roman.

Amenzi uriase pentru cei care isi deranjeaza vecinii. Nu mi se pare normal sa darami, sa faci, ca tu esti la tine in casa

Un sondaj Eurostat arata ca 20,1% dintre romani sunt deranjati de zgomotele produse de vecini. Suntem depasiti doar de Malta, Germania, Olanda si Portugalia, iar media europeana este de 18,3%, noteaza.

Sfaturi pentru romanii care vor bani pentru afacerea lor: cum convingi un investitor?

La inceput de 2020, Radu Georgescu a venit cu o analiza a pietei de startup-uri locale, dar si cu sfaturi pentru cei care ar vrea sa atraga investitie. Radu Georgescu controleaza fondul de.

Stirile ProTV: Romanii revoltati ca trebuie sa colecteze selectiv gunoiul. Daca o fi zapada, cum ma duc?

Colectarea selectiva a deseurilor ii pune pe jar pe cei care locuiesc in blocurile turn. Ghenele folosite pana acum pentru aruncarea resturilor menajere nu permit adunarea gunoiului pe categorii, asa cum cere legea.

Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti. A inceput scandalul cu Guvernul Orban

Se pare ca atacurile indreptate spre Primaria Capitalei, venite de la Guvernul Orban, nu au lasat fara replica edilul Capitalei. Gabriela Firea a pornit razboiul declaratiilor impotriva reprezentantilor Guvernului Orban. Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti Totul, pare-se, ar fi pornit de la o postare a Gabrielei Firea, pe .

Stirile ProTV: Este Romania amenintata de Iran, in calitate de aliat al SUA? Ce spun analistii

Analistul militar Iulian Fota este de parere ca atacul Teheranului asupra celor doua baze americane din Irak este un gest cu valoare de simbol pentru iranieni.

Stirile ProTV: Primarul unui mare oras din Romania, dus la politie dupa ce a facut un accident. Ce alcoolemie avea

Cu doar cateva ore inainte de a-si sarbatori onomastica, primarul din Campulung Muscel s-a ales cu dosar pentru ca s-a urcat baut la volan si a provocat un accident.

Adjudecam medalii oriunde ne ducem: Acestea sunt liceele care dau cei mai multi olimpici din tara

163 de elevi din licee romanesti s-au remarcat la olimpiadele si concursurile internationale, unde au obtinut 192 de premii la concursurile internationale la care au participat. Liceul International de Informatica Bucuresti este unitatea care da cei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )