Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Ultimele clipe din viata procurorului Ramona Bulcu

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Ultimele clipe din viata procurorului Ramona Bulcu

Ramona Bulcu, fost procuror si purtator de cuvant al Parchetului General, a murit vineri in conditii suspecte, dupa ce a cazut de la o fereastra a Ministerului Public. continuă pe Hotnews

Noi dezvaluiri despre moartea procurorului Ramona Bulcu

Apar noi informatii in cazul sinuciderii procurorului Ramona Bulcu. Potrivit surselor Antena 3, femeia s-a internat luni, la sectia de psihiatrie a Spitalului Militar, la insistentele familiei. Era.

Noi dezvaluiri despre moartea procurorului Ramona Bulcu: S-ar fi internat la Spitalul Militar, dar a fugit de acolo

Apar noi informatii in cazul sinuciderii procurorului Ramona Bulcu. Potrivit surselor Antena 3, femeia s-a internat luni, la sectia de psihiatrie a Spitalului Militar, la insistentele familiei. Era.

Stirile ProTV: O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite care era in coma de 27 de ani, s-a trezit dupa ce i-a auzit vocea fiului in camera de spital. Ea era in stare vegetativa din 1991, dupa ce a fost lovita de un autobuz scolar.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, in cazul procurorului Ramona Bulcu, care s-a sinucis la Parchetul General: E regretabil

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre cazul Ramonei Bulcu, procurorul care s-a sinucis la Parchetul General. Accident cu aspect de suicid. Eu am vazut la viata mea sinucigasi.

Dezvaluirile facute de un psihiatru dupa sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Un cunoscut psihiatru, Gabriel Diaconu, vorbeste despre acest gest radical. Problema este foarte adanca,.

Reactia Parchetului General, dupa sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie este abilitat sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: in cursul zilei de.

A fost cea mai grea decizie din viata ei. Era foarte fericita ca a nascut gemene, dar medicii i-au spus ca singura sansa ca una dintre copile sa traiasca ar fi ca cealalta sa moara

O mama insarcinata cu gemene a primit o veste crunta din partea medicilor. Acestia i-au spus ca are o sarcina cu probleme si ca singura sansa ca una dintre copile sa supravietuiasca ar fi ca cealalta sa.

Stirile ProTV: Aici a murit tati. Orfan de la 11 ani, Vali ar putea primi inca o lovitura de la viata

Copiii care se nasc astazi in Romania au aceeasi sansa de dezvoltare ca cei din Afganistan, Ecuador sau Thailanda. 30 de mii abandoneaza anual scoala, spun statisticile.

Stirile ProTV: Familia care traieste in Padurea Baneasa de 10 ani. Copiii nu stiu ce sunt masinile sau caii

Romania este tara cu cei mai saraci copii din Uniunea Europeana si cu cei mai multi analfabeti. Suntem fruntasi la abandon scolar, iar rromii reprezinta patura cea mai vulnerabila si pentru ca cei care ar putea sa ii ajute sunt de cele mai multe ori, nepasatori. Ori, alimenteaza aceasta realitate avand drept singur argument orientarea societatii actuale, una discriminatorie. Povestea familiei Sandu sta marturie.

Stirile ProTV: Povestea Cristinei, cu doi copii la 18 ani. Sotul o batea si cand avea fetita in brate

Romania este tara cu cele mai multe mame minore din Uniunea Europeana - 26. 000 ar fi numarul lor, conform statisticilor. Organizatia umanitara World Vision Romania spune ca una din zece mame din tara noastra inca nu are 18 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )