Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, in cazul procurorului Ramona Bulcu, care s-a sinucis la Parchetul General: E regretabil

Antena3 Antena3,
Tudorel Butoi, psiholog criminalist, in cazul procurorului Ramona Bulcu, care s-a sinucis la Parchetul General: E regretabil

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre cazul Ramonei Bulcu, procurorul care s-a sinucis la Parchetul General. Accident cu aspect de suicid. Eu am vazut la viata mea sinucigasi. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri despre moartea procurorului Ramona Bulcu

Apar noi informatii in cazul sinuciderii procurorului Ramona Bulcu. Potrivit surselor Antena 3, femeia s-a internat luni, la sectia de psihiatrie a Spitalului Militar, la insistentele familiei. Era.

Noi dezvaluiri despre moartea procurorului Ramona Bulcu: S-ar fi internat la Spitalul Militar, dar a fugit de acolo

Apar noi informatii in cazul sinuciderii procurorului Ramona Bulcu. Potrivit surselor Antena 3, femeia s-a internat luni, la sectia de psihiatrie a Spitalului Militar, la insistentele familiei. Era.

Stirile ProTV: Ultimele clipe din viata procurorului Ramona Bulcu

Ramona Bulcu, fost procuror si purtator de cuvant al Parchetului General, a murit vineri in conditii suspecte, dupa ce a cazut de la o fereastra a Ministerului Public.

Dezvaluirile facute de un psihiatru dupa sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Un cunoscut psihiatru, Gabriel Diaconu, vorbeste despre acest gest radical. Problema este foarte adanca,.

Reactia Parchetului General, dupa sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie este abilitat sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: in cursul zilei de.

Ministrul interimar al Justitiei, mesaj dupa moartea procurorului Ramonei Bulcu

Ana Birchall, minstru interimar al Justitiei, a transmis condoleante dupa moartea procurorului Ramona Bulcu. Moartea Ramonei Bulcu, fost purtator de cuvant al Parchetului General, este o veste.

Primele imagini de la Parchetul General, locul in care s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu

Au aparut primele imagini de la locul tragediei de la Parchetul General, unde s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu. Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul cinci. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Ce ii spunea unei prietene in urma cu cateva zile procurorul Ramona Bulcu, cea care s-a sinucis aruncandu-se din cladirea Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Potrivit unor informatii pe surse, obtinute de Antena 3, Ramona Bulcu avea probleme de sanatate si era in de.

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la etajul 5 al Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Ramona Bulcu a fost de-a lungul timpului procuror sef al Biroului de Informare Publica si Relatii cu.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Ramona Bulcu ar fi intrat in depresie in ultima perioada si ar fi avut si probleme de sanatate. Aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )