Libnet.ro
UNICEF

16:45

Stirile ProTV: VIDEO cu Gheorghe Dinca, filmat chiar in ziua cand Alexandra a sunat disperata la 112

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: VIDEO cu Gheorghe Dinca, filmat chiar in ziua cand Alexandra a sunat disperata la 112

Gheorghe Dinca, barbatul care a scandalizat o tara intreaga dupa ce a recunoscut ca a ucis doua adolescente, poate fi vazut intr-o inregistrare video realizata de camerele de supraveghere chiar in ziua in care Alexandra a sunat la 112. continuă pe Hotnews

VIDEO Gheorghe Dinca, surprins de camerele de supraveghere in ziua in care a ucis-o pe Alexandra

Camerele de supraveghere din Caracal au surprins traseul lui Gheorghe Dinca din ziua in care ar fi ucis-o pe Alexandra, din imagini reiesind ca acesta a folosit doua masini, fiind adus de un localnic dupa comiterea crimei.

Stirile ProTV: Un criminolog explica planul diabolic aplicat in Caracal. Taximetria, acoperirea perfecta

Dupa disparitia celor 2 fete in Caracal, criminalistii cauta orice indiciu, atat in casa suspectului Gheorghe Dinca, cat si in imprejurimi.

Doi vechi prieteni ai lui Gheorghe Dinca spun ca l-au vazut in ziua in care a rapit-o pe Alexandra - VIDEO

Doi vechi prieteni ai suspectului de crima l-au vazut pe acesta in dimineata in care a rapit-o pe Alexandra. Cei doi au fost atunci surprinsi de faptul ca Gheorghe Dinca nu ii saluta si se grabeste sa.

Fiica lui Gheorghe Dinca, legaturi cu un italian bogat acuzat ca facea trafic cu munitie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea

Daniela Dinca, fiica barbatului arestat in cazul rapirilor de la Caracal, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian acuzat ca a facut trafic de munitie. Italianul, care a cumparat in judetul Arad un domeniu de vanatoare si 2. 500 de hectare de teren agricol, a murit in februarie 2019. in ziua in care Politia descindea la casa lui Gheorghe Dinca din Carcal, Daniela prelua administrarea afacerilor italianului din Romania.

Unul dintre cei mai mari criminali in serie ai secolului XX l-ar fi inspirat pe Gheorghe Dinca

Vecinii lui Gheorghe Dinca au spus inca din ziua in care a fost incatusat ca acesta este obsedat de peliculele de groaza. Monstrul cu privire rece a actionat identic ca Edmund Kemper, care se numara.

in Casa Groazei a mai avut loc o crima. Dezvaluirea facuta de Gheorghe Dinca

In Casa Groazei, unde Gheorghe Dinca le-a ucis pe cele doua fete, s-a mai comis o crima in urma cu ani de zile. Dezvsuirea a fost facuta chiar de criminal, unui om care dorea sa cumpere casa. Potrivit.

Ce s-a intamplat pe siteul Politiei, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra

Chiar daca Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a recunoscut ca a ucus-o pe Alexandra Macesanu, in lipsa unor dovezi clare, fata continua sa figureze la persoane disparute. Politistii din Olt au.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: La audieri a descris in amanunt comiterea celor doua crime Membrii familiei s-au declarat socati, sustinand ca barbatul nu a fost violent cu ei

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al barbatului acuzat de uciderea celor doua fete din Olt, a declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca la audierile de la DIICOT Dinca a descris in amanunt comiterea celor doua fapte. Avocatul mai afirma ca familia lui Gheorghe Dinca - sotia si cei 4 copii - s-a declarat socata de ceea ce s-a intamplat, sustinand ca acesta nu i-a agresat niciodata si ca nu a fost violent cu ei si, chiar daca nu locuiau impreuna, tineau legatura zilnic.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

VIDEO Marturia vecinei care a sunat la 112 semnaland miscari dubioase pe strada lui Gheorghe Dinca

Vecina lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, a relatat ce a vazut in noaptea in care a sunat la 112.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )