Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doi vechi prieteni ai lui Gheorghe Dinca spun ca l-au vazut in ziua in care a rapit-o pe Alexandra - VIDEO

Antena3 Antena3,
Doi vechi prieteni ai lui Gheorghe Dinca spun ca l-au vazut in ziua in care a rapit-o pe Alexandra - VIDEO

Doi vechi prieteni ai suspectului de crima l-au vazut pe acesta in dimineata in care a rapit-o pe Alexandra. Cei doi au fost atunci surprinsi de faptul ca Gheorghe Dinca nu ii saluta si se grabeste sa. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca a recunoscut totul: Au venit de bunavoie cu mine. Le-am lovit pentru ca nu au vrut sa intretinem raporturi fizice

Criminalul Gheorghe Dinca a recunoscut doua crime, spun surse din ancheta. A vorbit despre doua fete pe care le-ar fi ucis. Potrivit surselor citate, Gheorghe Dinca le-a explicat anchetatorilor cu lux de.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

Dezvaluiri devastatoare despre Gheorghe Dinca. Cercetat pentru o crima de acum 20 de ani

UPDATE Alexandra Macesanu si Luiza Melencu ar putea sa nu fie singurele victime ale lui Gheorghe Dinca din Caracal. Surse din ancheta spun ca se verifica acum daca acesta are vreo legatura cu.

Detalii socante despre Gheorghe Dinca: Avea forta mare in maini. Uneori din curtea lui iesea un miros urat, de ars

Apar detalii socante despre Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra. Vecinii barbatului spun ca era ursuz si dificil si nu prea iesea din curte. Cu toate.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Fiica lui Gheorghe Dinca: Anchetatorii nu ne-au lasat sa intram in curte

Audierile continua in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor au ajuns si memebrii familiei lui Gheorghe Dinca, adica doi dintre baietii lui si fosta sotie. Potrivit Cancan. ro, toti s-au.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Barbatul si-a dat acordul

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni, a anuntat, miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Barbatul care a rapit cele doua fete in Caracal si-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se afla in acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dinca va .

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa lui Gheorghe Dinca

Crimele din Caracal au ingrozit Romania si au fost subiectul principal al stirilor la toate posturile de televiziunile. Si internetul a fost plin de informatii despre ororile din judetul Olt, iar casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata Google Maps, unde a primit mai multe recenzii si comentarii. Casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata .

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )