Libnet.ro
UNICEF

16:00

Stratum Energy investeste 150 milioane dolari pentru extractia de gaze in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stratum Energy investeste 150 milioane dolari pentru extractia de gaze in Romania

Compania canadiana Stratum Energy va investi anul viitor peste 150 milioane dolari in tara noastra, dupa ce a descoperit rezerve de gaze naturale in zona Moinesti, judetul Bacau, a declarat ieri, pentru Mediafax, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu. continuă pe Ziarul Bursa

Americanii de la Stratum Energy investesc 150 mil. $ in Romania

Compania americana Stratum Energy va investi anul viitor peste 150 milioane de dolari in Romania, dupa ce a descoperit rezerve de gaze naturale in zona Moinesti, judetul Bacau.

UPDATE Razvan Nicolescu: Compania Stratum Energy va deveni al deveni al treilea producator de gaz din Romania/ Afacerile companiei din Romania sunt conduse de Ion Popa, fost director Petrom

Compania Stratum Energy va deveni al deveni al treilea producator de gaz din Romania dupa Romgaz si Petrom, cu o productie anuala de peste 0,5 miliarde m3 dupa ce va investi peste 150 milioane dolari, anul urmator, in tara noastra, in dezvoltarea descoperirii de gaz conventional facuta, recent, de companie in zona Moinesti jud. Bacau), a anuntat ministrul delegat pentru Energie Razvan Nicolescu, in urma unei intalniri cu reprezentanti ai companiilor energetice americane. Amintim ca Stratum Energy Romania a anuntat in octombrie 2012 ca a descoperit zacaminte de gaze la Moinesti. Stratum Romania este condusa de Ion Popa, fost director al Petrom.

Compania americana Stratum Energy, al treilea producator de gaze din Romania

Compania americana Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaze din Romania, dupa ce va investi 150 de milioane de dolari anul viitor in tara noastra, a declarat, vineri, pentru Agerpres, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Ministrul Energiei: Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaz din Romania, cu o productie anuala de peste 500 de milioane de metri cubi

Compania Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaz din Romania, dupa Romgaz si Petrom, cu o productie anuala de peste 0,5 miliarde de metri cubi, in urma unei investitii de peste 150 de milioane de dolari ce urmeaza sa fie realizata in 2015, a aratat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, intr-o postare pe Facebook.

BERD, imprumut de 200 mil. dolari pentru KOM Munai, subsidiara OMV Petrom in Kazahstan

BERD a aranjat un imprumut in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania KOM Munai, subsidiara a grupului OMV Petrom in Kazahstan, pentru finantarea introducerii de noi tehnologii care protejeaza mediul si imbunatatesc eficienta operatiunilor.

Euro cade sub 1,28 dolari pentru prima oara in ultimele 14 luni

Moneda unica europeana s-a depreciat ieri, pe pietele externe, coborand sub 1,28 dolari pentru prima oara in ultimele 14 luni, dupa aparitia informatiei potrivit careia increderea intreprinzatorilor germani a scazut peste asteptari.

Vodafone va investi 31 miliarde dolari pentru imbunatatirea retelei din Marea Britanie

Seful diviziei Vodafone Group Plc din Marea Britanie, Jeroen Hoencamp, a anuntat ieri ca si-a stabilit un obiectiv necomplicat: revenirea pe crestere in urmatorii doi ani, motiv pentru care compania va investi in urmatorii doi ani aproximativ 19 miliarde de lire sterline 31 miliarde de dolari), pentru imbunatatirea retelei din tara, transmite Bloomberg.

MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza, prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Creserea Competitivitatii Economice POS CCE), axa prioritara 2, o noua cerere de proiecte in valoare de 25 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare-dezvoltare existente si crearea de noi infrastructuri: laboratoare, centre de cercetare.

Google, amenintata de Comisia Europeana cu o amenda de 6 miliarde de dolari, pentru practici anticoncurentiale pe piata UE

Comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, a avertizat, marti, Google ca risca sa fie amendata de Comisia Europeana, daca raspunsul companiei americane nu mrege in directia buna in dosarul in care este acuzata de abuz de pozitie dominanta pe piata europeana. Astfel, Google, risca o amenda de 10% din cifra sa de afaceri, echivaland cu circa 6 miliarde de dolari.

Banca Romaneasca dispune de o limita de creditare de aproximativ 190 milioane lei pentru Prima Casa

Banca Romaneasca, Membra a Grupului National Bank of Greece dispune in prezent de o limita de creditare disponibila pana la finalul anului in valoare de aproximativ 190 de milioane de lei pentru programul Prima Casa, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )