Libnet.ro
UNICEF

01:05

STS a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrari de infrastructura

România Liberă România Liberă,
STS a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrari de infrastructura

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,19 milioane euro pentru proiec. continuă pe România Liberă

STS a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrari de infrastructura

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,19 milioane euro pentru proiectare si executie de lucrari pentru realizarea infrastructurii de baza, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera

Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda au fost confiscate de politistii de frontiera in primele noua luni ale acestui an, valoarea acestora depasind 35 de milioane de lei. Totodata, au fost confiscate peste trei tone de tutun si peste 500 de kilograme de tutun de narghilea.

Brandul Thomas Cook a fost cumparat de chinezi cu 12,7 milioane euro

Brandul agentiei de turism Thomas Cook, intrata in faliment in luna septembrie, a fost achizitionat de agentia de turism Club Med, detinuta de compania chineza Fosun, pentru 11 milioane lire sterline 12,7 milioane euro), potrivit BBC.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 515 milioane euro in octombrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 octombrie, de 34,908 miliarde euro, cu 515 milioane euro mai mici decat in 30 septembrie.

STS lanseaza o licitatie de 5,2 milioane de euro

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru.

CFR a desemnat castigatoarea licitatiei pentru modernizarea a 28 km dintre Brasov si Sighisoara, contract de peste 570 milioane euro

CFR SA a finalizat si emis raportul de reevaluare a ofertelor depuse la procedura de licitatie publica pentru modernizarea infrastructurii si suprastructurii feroviare pe subsectiunea 2 Apata - Cata, aflata pe sectiunea Brasov - Sighisoara, castigatoare fiind desemnata oferta depusa de Asocierea RailWorks. Sectiunea este complicata si prevede si trei tuneluri, inclusiv unul de aproape 8 km. Linia Brasov - Sighisoara are disperata nevoie de reabilitare, dar va mai dura mult pana se va vedea ceva.

Fond de investitii european de 100 milioane Euro pentru startup-uri industriale

Startup-urile europene care activeaza in industrie vor putea obtine finantari de capital de risc de la un fond de investitii in valoare totala de 100 de milioane de euro, constituit in Germania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )