Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cadouri de Craciun pentru el, ea si copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

Playtech Playtech,
Cadouri de Craciun pentru el, ea si copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

Craciunul aproape a venit, iar daca nu stiti ce cadouri ati vrea sa cumparati, Playtech va sarein ajutor cu cateva sugestii interesante. Cadouri de Craciun pentru el Mos Nicolae a trecut, dar asta nu inseamna ca perioada cadourilor s-a terminat. Pentru a te ajuta sa-i alegi luimai usor un cadou de Craciun, cei de la eMAG auo lista de produse la reducereperfecte pentru a fi daruite acum. Am selectat zece dintre acestea, fiecare facand parte dintr-o categorie diferita, si le-am []. continuă pe Playtech

STUDIU: Desenele animate pentru copii sunt MAI VIOLENTE decat cele pentru publicul matur

Desenele animate pentru copii sunt mai violente decat filmele pentru publicul matur, iar personajele lor principale risca de aproape trei ori mai mult sa fie ucise, au dezvaluit autorii unui studiu recent,.

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Cadouri de Craciun. Cele mai bune smartphone-uri de 1.000 de lei

Cadouri de Craciun. Smartphone-urile pot fi un cadou frumos si accesibil de Craciun. Facem astazi lista celor mai bune smartphone-uri cu preturi de pana la 1. 000 de lei pe care sa le cumperi pentru cei dragi.

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania.

Temele pentru acasa: cate ore petrec elevii cu cele mai bune rezultate la testele PISA facand teme acasa si cat timp le ia elevilor din Romania sa-si faca temele

In toate tarile care participa la studiile PISA, elevii au de facut acasa teme pentru scoala. In Shanghai-China - cel mai performant sistem de educatie din lume, unde elevii sunt cu aproape 3 ani de scolarizare peste majoritatea tarilor OECD - copiii aloca aproximativ 14 ore pe saptamana temelor de acasa. Rezultatul apartine celui mai recent raport al Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), citat de Agerpres. Spre comparatie, elevii din Romania spun ca isi fac temele acasa timp de 7 ore pe saptamana, se arata in raport.

Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, cu prilejul celor 25 de ani de la Revolutie, se arata perceptia romanilor asupra celor 3 presedinti post-revolutionari. Romanii, in.

FOTO Porcul de Craciun se da online. Carne eco, dusa la client pe tava

Pregatirile pentru sarbatori sunt in toi, iar cele mai bune oferte la carne sunt online. Taranii care cresc in gospodarii animale eco s-au reorientat si ei. Ca sa nu ramana cu porcii nevanduti, posteaza anunturi pe internet.

Surprize de Craciun pentru sute de copii nevoiasi

Mai multi tineri si-au luat sarcina de a tine locul lui Mos Craciun pentru sute de copii din familii sarace, la care, pana acum, sarbatorile de iarna veneau fara cadouri si fara brad. Au batut din.

INFOGRAFICCele mai bune daruri de Craciun la care viseaza copiii

La fel cum se intampla anul acesta si la nivel mondial, printre jucariile preferate de prichindeii romani se numara papusa Elsa, inspirata de animatia Frozen, dar si jucariile interactive.

Aplicatii cu povesti pentru copii. Top 3 aplicatii gratuite

In acest articol, iti prezentam o lista a celor mai bune aplicatii cu povesti pentru copii. Prima dintre aplicatiile recomandate de noi este una in care basmele si povestile sunt grupate in pachete, iar 5 povesti sunt mereu oferite gratuit. Aplicatii cu povesti pentru copii Basme si Povesti Peste 50. 000 de persoane au descarcat din Google Play o aplicatie facuta de romanii de la Soft Line Design SRL. Este probabil si cea mai apreciata aplicatie cu povesti pentru copii [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )