Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alerta medicala la cea mai buna scoala din Galati. 500 de elevi si profesori, expusi la o boala periculoasa

Adevărul Adevărul,
Alerta medicala la cea mai buna scoala din Galati. 500 de elevi si profesori, expusi la o boala periculoasa

Toti cei care au intrat in contact cu o profesoara de biologie depistata cu o forma agresiva si foarte contagioasa de tuberculoza sunt dusi pentru teste. Programul scolii, aflata in plin centrul orasului Galati, a fost redus temporar. continuă pe Adevărul

Cea mai bogata femeie din Romania are o avere de 250 de milioane de euro si are afaceri in domeniul farmaceutic (FOTO)

Cea mai bogata femei din Romania are o avere de 240-250 de milioane de euro si ocupa locul 15 intr-un top al celor mai bogati romani, fiind si prima femeie din ierarhie, anunta Stirile Kanal.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Elimina stresul in doar cateva minute (VIDEO)

Weightless, piesa grupului Marconi Union, a fost declarata cea mai relaxanta melodie, in virtutea efectelor observate asupra a 40 de voluntari. Un studiu stiintific.

Cea mai buna iahnie de fasole. Preparatul gustos pentru debutul postului

Dastimtoata lumea se pricepe sa faca o iahnie de fasolenu multa lume insa stie sa o faca speciala, de sa te lingi pe degete. Daca urmezi pasii retetei noastre vei gati si tu cea mai buna iahnie de fasole.

E GRASA SI VULGARA, dar e cea mai DORITA femeie din lume (FOTO)

Fotomodelul Kate Upton a fost recent victima unor atacuri din partea unui site pro-anorexie. Acesta a criticat-o pe blonda dupa ce a aparut intr-o reclama la burgeri si a scris ca ar fi grasa.

Faze tari: O americanca sustine ca o sticla plina cu sos era posedata si a atacat-o in locuinta ei;Vor sa se cunune pe cea mai inalta macara din lume;A fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscat de o vietate iubita de toata lumea

S-a laudat pe internet ca are un corp cu 0% grasime, insa nu s-a asteptat la reactiile care au urmat. O americanca bodybuilder nu se astepta la. Facea sex in masina cu iubita lui, cand cineva a batut in geam. Si-a tras repede pantalonii pe el. Cand a vazut cine se uita la el, a inlemnit. Scene incredibile in China, unde un barbat a fost.

Cea mai buna mancare de linte cu carne de porc

Lintea este o leguminoasa care nu lipseste din meniurile nemtilor si ale englezilor. Contine foarte multe proteine si ar trebui sa devina un obicei sanatos si in meniurile noastre.

BBC trece prin cea mai mare extindere de dupa 1940. Compania lanseaza servicii in 11 noi limbi, dupa ce guvernul i-a marit bugetul

BBC World Service va lansa servicii in 11 noi limbi, actiune care face parte din cea mai mare extindere din 1940 incoace, anunta corporatia. Extinderea este posibila intrucat guvernul britanic a anuntat o crestere substantiala a fondurilor alocate companiei.

De ce este importanta Moldova cea mai saraca tara din Europa, din punct de vedere geostrategic. Europenii nu se bucura sa vada Basarbia in UE

George Friedman, fostul presedinte Stratfor, crede ca Romania nu a fost inclusa in Acordul de la Schengen tocmai din cauza Moldovei, o zona de granita dintre sferele de influenta ale Rusiei si ale Uniunii Europene, in care contrabanda este la ea acasa.

Cum ajunge Romania in cea mai proasta situatie din ultimii 20 de ani

In 2017, Romania va inregistra cel mai mic nivel al veniturilor fiscale taxe si impozite) din ultimii 20 de ani, respectiv doar 25,4% din produsul intern brut PIB), a spus astazi Ionut Dumitru, presedintele Consiliului fiscal, in cadrul unei conferinte de presa organizata de Asociatia Analistilor Financiar-Bancar din Romania AAFBR).

Cum sa faci cea mai buna ciorba de varza cu carne de porc

Varza se apropie de maturitate si se pregateste sa fie conservata pentru sarmalutele de Craciun. inainte de asta insa, poti pregati o delicioasa ciorba cu carne de porc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )