Libnet.ro
UNICEF

22:30

STUDIU Elevele de culoare au de doua ori mai multe sanse sa fie suspendate de la scoala

Adevărul Adevărul,
STUDIU Elevele de culoare au de doua ori mai multe sanse sa fie suspendate de la scoala

Un studiu realizat de National Womens Law Center arata ca fetele de culoare au de doua ori mai multe sanse in a fi suspendate de la scoala fata de cele albe. Cauza este rasismul manifestat de cadrele didactice, nu din comportamentul deviant al elevelor, mai arata datele. continuă pe Adevărul

STUDIU: Elevele de culoare au de doua ori mai multe sanse sa fie suspendate de la scoala

Un studiu realizat de National Womens Law Center arata ca fetele de culoare au de doua ori mai multe sanse in a fi suspendate de la scoala fata de cele albe. Cauza este rasismul manifestat de cadrele didactice, nu din comportamentul deviant al elevelor, mai arata datele.

CNA: O singura amenda de 10.000 de lei pentru mai multe abateri la Romania TV, fara nicio legatura intre ele

CNA amendat postul Romania TV cu 10. 000 de lei pentru trei abateri luate la pachet, desi nu aveau nicio legatura intre ele: mai multe burtiere, pentru felul cum a acoperit un scandal, pen tru ca a relatat despre superluna care anunta marele cutremur si pentru ca a prezentat in ipostaze indecente foste asistente TV suspectate de prostitutie, scrie Paginademedia. ro. Potrivit sursei citate, situatia e relevanta pentru modul cum poti sa treci de zece ori pe rosu, dar sa iei o singura amenda, cand vine vorba de CNA.

Nu mai sunt sanse pentru listarea Hidroelectrica, anul acesta

Andreea Lambru, noul presedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, nu mai da sanse listarii companiei, in acest an, lasand sa se inteleaga ca este nevoie de timp pentru ca Ministerul Energiei sa schimbe metoda de privatizare, urmand ca banii pe pachetul de 15% scos la vanzare sa ajunga la buget, si nu in societate.

Au mers la restaurant, unde au consumat mai multe bauturi alcoolice. Au plecat acasa cu taxiul, lasand masina parcata in oras. A doua zi, au gasit un bilet

Au mers la restaurant si au consumat mai multe bauturi alcoolice, asa ca au decis sa lase masina parcata in fata pubului si sa plece acasa cu taxiul. A doua zi, cand Paula Grzelak-Schultz din.

Costurile de implementare a noii legi - de 3 ori mai mari decat cele estimate

Costurile de implementare a noii legislatii din domeniu au fost de trei ori mai mari decat cele estimate initial, ca urmare a transpunerii tardive a Directivei Europene pe tutun, dupa cum ne-a spus Gemma Webb, General Manager in cadrul British American Tobacco BAT) Romania.

De ce sunt in Iad mai multe femei decat barbati? Iata adevarata explicatie

Din cartile bisericesti aflam ca in Iad exista mai multe femei decat barbati, iar explicatia ar fi ca acestea pacatuiesc mai mult de-a lungul vietii. in Pateric, o carte religioasa cu.

Hot de bijuterii, identificat si retinut de politisti. Amanetase bunurile la mai multe firme de profil

Un tanar de 28 de ani a profitat de faptul ca proprietarii unui imobil din Galati lasasera o fereastra deschisa si a patruns in casa, de unde a sustras bani, mai multe bunuri si 200 de grame de bijuterii din aur.

Mai multe faleze din Eforie s-au surpat din cauza precipitatiilor si a eroziunii! Ce masuri au luat autoritatile locale

Mai multe faleze din Eforie sunt afectate de alunecari de teren din cauza precipitatiilor si a eroziunii, Primaria cerand urgent alocarea de resurse tehnice, umane si financiare pentru demararea unor lucrari.

In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Guvernul PSD- ALDE se apropie de cifra de 100. 000 noi locuri de munca, anunta in urma cu circa o saptamana ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. HotNews a solicitat Ministerului detalii cu privire la tipul activitatilor economice in care s-au creat aceste locuri de munca precum si amanunte legate de numarul contractelor pe perioada determinata/nedeterminata samd. Uitandu-ne peste cifrele transmise de Ministerul Muncii, vedem desigur si locuri de munca noi, dar probabil si multe joburi numarate ca fiind noi, desi ele reprezinta locuri de munca care existau, dar acum au fost aduse in legalitate, ceea ce pentru economie e un castig. Si spunem asta intrucat primele trei sectoare din economie care au generat cele mai multe contracte noi sunt si printre cele cu risc de evaziune ridicat: constructii,transporturi de marfa si activitati de protectie si paza.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Biletele pentru concertul pe care formatia britanica Depeche Mode il va sustine, pe 23 iulie, la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )